Dámský klub: Jakým sportům se věnujete na podzim?

23. listopadu 2015·Životní styl·Redakce

Udržujete se v pravidelné kondici nebo jen teď tvrdě makáte, abyste do Vánoc shodili alespoň pár kilo? A jaké sporty v podzimním období upřednostňujete? Dnes se jim budeme věnovat v Dámském klubu.

Celoroční zápřah

Možná sportujete proto, že nechcete vypadnout z tempa, které jste si naordinovali během teplých měsíců. Pak máte jistě silnou vůli a navíc i pevné svaly. Ať už děláte jakýkoli sport, udržujete se ve skvělé kondici, ale také v dobré náladě.

Sport by vás neměl ničit, ale dobíjet. Pro podzimní měsíce jsou podle odborníků vhodnější indoroové sporty. Těch je na výběr tolik, že si každý přijde na své.

Do Vánoc jako laňka

Každoroční předsevzetí se vám nedaří dodržet, tak alespoň krátce před koncem roku držíte dietu, aby vám váha ukázala aspoň o trochu méně než vloni. Pokud jste alespoň teď skutečně omezili velké porce a začali jste se hýbat, je dost pravděpodobné, že na novoročních fotkách budete vypadat o dost lépe než vloni. A navíc si můžete bez výčitek dopřát bohatou štědrovečerní hostinu.

A jakým sportům se na podzim věnují moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Na podzim mě nebaví žádné sporty. Maximálně procházka prosluněnou krajinou se psem. Jinak gaučing, odpočing, fláking.:-) Ovšem moc času mi na něj nezbývá, protože vždy na podzim podlehnu záchvatu rekonstruování interiéru.

Aneta: Podzim je sychravý, deštivý a tudíž lenošivý 🙂 Nedělám nic, jen se válím 🙂 

Jsme zvědaví i na vaše podzimní sportování. Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme