Dámský klub: Kdybyste mohli studovat, jaký obor byste si vybrali a proč?

12. listopadu 2015·Životní styl·Redakce

Kdo chce dnes studovat, má z čeho vybírat. Státní nebo soukromá vysoká škola, univerzita třetího věku, spousta odborných kurzů a další možnosti. Začít můžete kdykoli. Stačí mít chuť, čas, kuráž a v některých případech i peníze. Dnes se o studijních snech a plánech budeme bavit v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Široká nabídka

Se soukromými vysokými školami jako by se roztrhl pytel. Pokud máte dostatečné finance, můžete studovat prakticky cokoli. Vybrat si můžete mezi studiem denním, dálkovým i kombinovaným. Některé soukromé univerzity nabízí i studium v anglickém jazyce a spoustu dalších úprav dle vašeho přání.

Na soukromé vysoké škole můžete získat platný titul nebo si svůj dosavadní titul můžete obohatit o MBA.

Začněte hned

Možná si říkáte, že jste na studium už moc staří, ale opak je pravdou. Nikdy není pozdě. Začít můžete prakticky kdykoli a možná vás to i příjemně vytrhne z každodenního stereotypu. Studium si můžete uzpůsobit tak, že půjde zkombinovat i s prací, jen je potřeba, abyste měli dostatek vůle po práci ještě otevřít skripta. Pokud se do toho pustíte, určitě nebudete litovat. Získaný titul vám zvedne sebevědomí a možná i plat.

Kdyby si měly vybrat vysněný studijní obor moderátorky Dámského klubu, co by studovaly?

Markéta: Rozhodně bytový design. Stejně do něj fušuji, ale krapet mě nervuje, že danou školu nemám. Ale třeba ještě není pozdě 🙂

Aneta: Rozhodně bych klidně znova studovala žurnalistiku na jiné škole a trochu jiné zaměření, než jsem měla, strašně mě to bavilo :-). A taky psychologie, ta by mě taky ba nebo práva, a tak různě 🙂

A jaký obor byste chtěli studovat vy? Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme