DÁMSKÝ KLUB: Koho byste k sobě domů pozvali na večeři?

22. února 2016·Životní styl·Redakce

Nemyslíme teď strávníky z okruhu příbuzných nebo známých. Zajímá nás, jakou známou osobnost nebo celebritu byste rádi pozvali k sobě domů. A proč.

Představte si situaci, kdy k vám domů dorazí ON nebo ONA. Známý politik, krásná herečka nebo známý sportovec.

V případě českých celebrit byste museli zvládnout konverzaci i vaření, v případě zahraničních hvězd by se možná hodil tlumočník (nechceme vás podceňovat, ale jistota je jistota).

Co budete vařit? Českou kuchyni nebo zkusíte exotiku?

Pozvat si celebritu nebo VIPku, to není jako televizní Prostřeno! Hvězdy nejsou zvyklé zouvat se do ponožek a ty zahraniční ani neznají oblíbená česká jídla. Třeba knedlík si spousta cizinců bere do ruky, protože je to takový „bílý chléb“.

Až si pozvete celebritu domů, musíte se připravit na podobné nástrahy a s grácií je ustát! Pokud to přeci jen risknete, tak nás fakt zajímá, kdo vám za to stojí a kvůli komu překousnete boty na koberci. Nebo ho/ji zujete?

 

Koho z celebrit a osobností by si pozvala domů Aneta a koho Markéta?

Aneta: Jééé, těch by bylo. Pokecat bych chtěla asi s každým, třeba i s Obamou a Putinem, protože i když mě politika nezajímá, tak mě zajímá, jaký jsou největší vládci lidstva, jak reagují, jak mluví, jaký mají charisma atd. Ale třeba Britney Spears si můžete koupit i s rodinkou, oběd, večeře, prostě co vás napadne. To je vám byznys 🙂 No, schválně, kolik byste zaplatili za oběd s Dámským klubem? 

Markéta: Já bych se chtěla vrátit v čase a večeřet s těmi, co tu už nejsou. Třeba madam Currie, Einstein… mě by zajímalo, jak přišli na to, na co přišli. Jak to prožívali. No a taky by mě bavila večeře s Georgem Cloonym.  

Fakt jsme zvědaví, koho byste si pozvali domů vy? Prozraďte to v Dámském klubu od 16:00 – 17:00 hodin!

VZTAHY: Kdy je ten nejlepší čas na sex. Ráno nebo večer?

TIP FREKVENCE 1: 10 maličkostí, které vaše děti milují. Co je dělá šťastnými?

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme