Dámský klub: Na co jste v životě nejvíc pyšní?

27. listopadu 2015·Životní styl·Redakce

Ať už se to týká vás nebo vašich blízkých, zajímá nás, na co jste v životě nejvíc pyšní. Pochlubte se nám v dnešním Dámském klubu! 

Vlastní dílo

Možná, že jste se celé dětství učili hrát na klavír, malovat nebo zpívat. Možná jste bojovali z cizím jazykem a boj jste trvale prohrávali. Pokud se vám to podařilo prolomit a tu či onu činnost jste se nakonec naučili, dá se to pokládat za váš životní úspěch. V takovém případě chápeme, že jste na to náležitě pyšní.

Radost v rodině

Pokud někdo z vašich blízkých dokázal něco neobvyklého, jedinečného, pak se pravděpodobně radujete z jeho úspěchu. Pokud jde navíc o vaše dítě, pak je jasné, že jste jako rodiče pyšní a radujete se z faktu, že se vám vaše dítko skutečně povedlo. 

A na co jsou pyšné moderátorky Dámského klubu? 

Aneta: Já vám nevím, ale jsem hrdá na rodiče, že mají charakter a nikdy mě nenechají ve štychu. Jsem pyšná na to, že i když mi je nejhůř, dokážu vstát a bojovat, i přesto, že jsem na pokraji sil. A jsem pyšná a hrdá na své přátelé, že jim stojím za to být jejich kamarádem 🙂

Markéta: Vlastně na sebe. Povedla jsem se. Mám spoustu obdivuhodných schopností a také jsem skromná. A samozřejmě na dceru 🙂

Pochlubte se nám, na co jste pyšní vy? Už dnes dostanete prostor mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme