Dámský klub: Přinesli jste si od zubaře vtipný zážitek?

8. června 2015·Životní styl·Redakce

Zubař je lékař, který když pomáhá, většinou způsobuje bolest. Někdo to nese těžce, někdo si nechá dát lokální anestezii a někdo se při tom všem u zubaře ještě pobaví. A právě o tom bude řeč v naše dnešním Dámském klubu.

Na legraci není nálada

Jdete na vrtání, trhání nebo resekci a váš zubař je suchar? Pak si pochopitelně přejete jen ať už je to za vámi. Naštěstí jsou dnes lékaři tolerantní a většinou jdou s dobou, takže vám třeba dovolí i sluchátka do uší v průběhu zákroku. I tak vám zrovna není do smíchu, takže jste rádi, když máte zákrok za sebou a pak co nejrychleji prcháte pryč. 

S humorem jde všechno líp

Mít zubaře, který je šikovný a vtipný zároveň, to je naprostý ideál. To, že vám vypráví veselé historky a průběžně vtipkuje o vašem chrupu zajisté odvede vaši pozornost od zákroku, od bolesti a celkově vám zvedne náladu. Když se pak smějete s ústy dokořán a snažíte se mu na vtípky odpovídat s pusou napůl umrtvenou, jistě se pobavíte nejen vy, ale i on.

 

Mají moderátorky Dámského klubu nějaký vtipný zážitek od zubaře?

Markéta: Před časem jsem řešila náhle zvýšenou citlivost zubů. Zubař mi vysvětlil, že to se tak po porodu stává. Já jemu jsem vysvětlila, že dceři už bylo 14. Pobavilo mě to.

A jaké jsou vaše veselé příhody od zubaře. Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme