DÁMSKÝ KLUB: Revize roku, co jste stihli a co nestihli?

4. ledna 2016·Životní styl·Redakce

Jak se zpívá ve známém hitu: Tak to byl zase dlouhý rok, a přibylo nám vrásek pár… Patříte mezi ty, kterým přibyly vrásky smíchu, protože se vám vše povedlo? Nebo jste zase nestihli nic?

Děláme si to těžké schválně

Nikdo po nás přece žádná předsevzetí neočekává. Jenže když oni si všichni kolem nás nějaké to předsevzetí dávají! Takže se to sluší a patří. Hloupost!

Nenakládejte si moc

Nemusíte strhnout rekord a stát se během roku šampionem v józe ani překladatelem z cizího jazyka. Dávejte si dosažitelné cíle, které jsou reálné. Jejich dosažení vám udělá radost také!

Uzavřete dohodu sami se sebou

Zkuste si letos nechat nové plány sami pro sebe. Na někoho možná tlak okolí platí, ale na druhou stranu, co je komu do vašich kil, nedostatečných znalostí přípravy sushi a tak! Zakousněte se do toho sami a okolí překvapte!

 

Co se minulý rok povedlo nebo nepovedlo stihnout Markétě a Anetě?

 

Aneta: “Nesnídám, nesvačím, nestihnu to, nestačím, promiňte vážení, mám veliké zpoždění…” Asi tak bych viděla revizi roku 2015. Nestihla jsem zase skoro nic, rok je prostě moc krátkej 🙂

Markéta: Nestihla jsem se zase (!!!!!!) už asi desátý rok naučit španělsky, nestihla jsem se vidět s některými přáteli, které mám moc ráda, nestihla jsem si namalovat obraz do obýváku, odmrazit lednici…….. ach jo, tak snad letos:-)

Věříme, že vám se toho povedlo hodně moc a že vaše SMS nás ve vysílání nabijí pozitivní energií! Zásobte nás od 16:00 – 17:00 hodin. Těšíme se na vás v Dámském klubu!

 

Životní styl - další články

Doporučujeme