Dámský klub se ptá: Jak hubnete do plavek?

4. května 2015·Životní styl·Redakce

Mnozí z vás se už možná nemohou dočkat, až si v létě lehnou u moře na lehátko a budou chytat bronz. Už brzy se váš sen stane realitou! Ve svých představách jste ale o pár kilo lehčí. Jak docílíte toho, aby se vaše představy naplnily? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Rychlá hladovka

Místo dlouhodobé změny figury vám stačí jen jednorázový efekt v době, kdy jste na dovolené? Pak chápeme, že nemáte nervy na déletrvající úpravu jídelníčku, ale těsně před dovolenou nasadíte hladovku. Existuje spousta rychlých diet, které fungují na bázi odvodnění těla. Bohužel ale mohou mít neblahý dopad na vaše zdraví.

Zvlášť v letních měsících je pro vaše tělo důležité, aby mělo dostatek tekutin, proto si podobnou hadovku dobře rozmyslete. Podobné hubnoucí pokusy stejně většinou končí jo-jo efektem, takže je pravděpodobné, že když po dovolené zase začnete normálně jíst, ručička vaší váhy skočí výš než před dovolenou.

Na hubnutí do plavek by měli myslet i muži!

Dlouhodobý plán

Na perfektní postavu v plavkách byste měli začít myslet nejlépe půl roku předtím, než ji budete chtít vystavit na odiv. Efektivní hubnutí je právě to, které je pomalé a dlouhodobé. Shodit dvě tři kila každý měsíc je prima a zároveň to není takový šok pro vaše tělo, aby se je snažilo hned nabrat zpátky.

Místo hladovky nasaďte úpravu jídelníčku a víc pohybu. Ideální jsou malé porce vícekrát denně, omezení cukrů a bílé mouky a zákaz večerního mlsání. Stačí jen tak málo a kila budou padat dolů. Dobré je omezit pití kávy a místo ní zvýšit příjem vody. Úplně nejlépe ale uděláte, když se o svém hubnoucím záměru poradíte s výživovým poradcem.   

Jak se snaží shodit do plavek moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Já hubnu už kolem Velikonoc, tedy teď mám 6 kg dole. A docílila jsem toho jako vždy, velmi nezdravě, téměř hladovkou. Ale teď už jsem v režimu: každé ráno pohyb – rychlochůze, strava se zvýšeným počtem salátů. No nechce se mi, ale léto se blíží 🙂

A co vy, máte nějakou spolehlivou metodu hubnutí? Podělte se s námi o ni už dnes mezi 16. a 17. Hodinou na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme