Dámský klub se ptá: Jaká je vaše vysněná práce? 

9. října 2015·Životní styl·Redakce

Kdybyste měli podmínky pro to dělat jakoukoli vysněnou práci, co bystě dělali? Ať už byste chtěli být hercem nebo astronautem, zajímat nás to bude v dnešním Dámském klubu na Frekvenci 1.

Světová star

Možná závidíte hollywoodským hvězdám červený koberec, Oscary i pozornost médií. Pokud by byla podobná činnost vaším snem, i tak se nemusíte svého snu vzdávat. Dnes existuje spousta hereckých i pěveckých kurzů, po nichž se můžete aspoň trochu cítit jako hvězda.

A když se navíc přihlásíte třeba do některé z castingových agentur, možná že i vy nakonec dostanete šanci. A jak se říká: nikdy neříkej nikdy. Někteří herci se stali slavnými až v pokročilejším věku a podařilo se to i některým hercům bez odborného vzdělání. Třeba i vám se splní váš sen.

Zázračný vynálezce

Třeba právě vy byste chtěli být objevitelem zázračného elixíru mládí, léku proti těm nejtěžším nemocem nebo geniálním vědcem, který by se zasloužil o nečekaný objev. Ačkoli nemáte doma laboratoř, můžete se zabývat vědou i objevy a třeba se zasloužíte o nějaký ten patentu hodný objev. Stačí se nevzdávat svých cílů. Vše máte ve svých rukou.

A čím by byly nejraději moderátorky Dámského klubu? Jaká je jejich vysněná práce?

Aneta: Myslím, že jsem měla to štěstí, že jí dělám. Ale chtěla bych se juknout do vesmíru a projít po Měsíci nebo jiné planetě. 🙂 

Markéta: Já jsem taky přešťastná, že dělám, co dělám, ale k tomu nebo v příštím životě, bych chtěla mít možnost věnovat se více než teď, bytovému designu a sommelierství. A taky bych chtěla být cestovatelka a taky… 🙂

Zajímá nás, čím byste byli rádi vy, kdybyste měli možnost zvolit si jakékoli zaměstnání. Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme