Dámský klub se ptá: Podle čeho nakupujete?

20. listopadu 2015·Životní styl·Redakce

Ovlivňují vás při nákupu slevy, letáky nebo věrnostní akce nebo jdete do obchodu jen za tím, co skutečně potřebujete? Dnes to probereme v Dámském klubu!

Letáky na podpal

Věčně plná schránka letáků vás dovádí k šílenství. Slevové kupony jsou pro vás jen prostředkem, jak člověka vytáhnout do obchodu a donutit ho k tomu, aby si koupil to, co vlastně ani nepotřebuje. A leckdo to udělá, protože za tu cenu, no neberte to! Možná to ale berete přesně obráceně a tak letáky dáte do sběru nebo s nimi zapálíte v krbu. To, co je v nich vás totiž vůbec nezajímá.

Na nákupy podle akcí

Když je akce na brambory, rázem jich máte ve sklepě několik kilo. A co teprve, když v obchodech nabízejí 3+1 zdarma! V takovém případě se zásobíte produkty, které vlastně ani nepotřebujete. Nakupovat výhodně je svým způsobem umění. Důležité totiž je nenechat se zlákat na to, co nevyužijete. Pokud umíte nakoupit výhodně jen to, co potřebujete, pak pro vás letáky nejsou klapkami na očích, ale jen dobrým vodítkem.  

A jak jsou letáky a slevové akce důležité pro moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Nakupuju podle toho, kolik mám zrovna peněz na účtu. A když tam jsou, tak nakupuji podle svých chutí, co mám ráda, a když je většina zboží ještě v akci, tak je z nakupování rázem radost 🙂

Co letáky znamenají pro vás? Řekněte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme