Dobrou chuť, pokud právě obědváte. Tahle bageta z letadla už něco zažila

30. května 2022·Životní styl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Když si jedna cestující ve společnosti easyJet objednala obloženou bagetu, byla hodně překvapená z toho, jak dotyčné jídlo vypadalo. Do čerstvého a voňavého jídla to totiž mělo hodně daleko. Informaci uvedl server Sun Online.

“Je tohle nejhorší jídlo z letadla a nejhorší reklama, jakou jste kdy viděli?” napsala žena jménem Alex na své sociální sítě. Bageta byla jen lehce namazaná a obsahovala opravdu hodně malé kousky zeleniny. Propagační obrázek nicméně sliboval něco úplně jiného.

Nejprve jsem tomu nevěřila,“ řekla. „Stalo se přesně to, co o stravě v letadle slýcháváte,“ konstatovala Alex, která si u posádky objednala nový sendvič. „Stevard mi řekl, ať nejsem překvapená, protože obrázky málokdy odrážejí realitu. Dali mi novou bagetu, která byla úplně stejně hrozná,“ doplnila s tím, že za jídlo zaplatila pět liber (asi 140 korun).

Navíc si koupila za dvě libry vodu, kterou ale vůbec nedostala. Důvod? Letadlo už začalo přistávat. K celé kauze se vyjádřila i sama společnost easyJet. “Jsme si vědomi těch záběrů a probereme to s dodavatelem, protože to vypadá, že servírovaný pokrm nedostál vysokým standardům, jaké na palubní jídlo a nápoje máme. Se zákaznicí jsme v kontaktu, abychom se jí omluvili,“ řekl mluvčí.


Životní styl - další články

Doporučujeme