Falbala z Asterixe a Obelixe je stále krásnější. Její představitelka je úspěšnou modelkou i po porodu

21. května 2022·Životní styl·Barbora Turková

Laetitiu Castu (Zdroj: se souhlasem TF1 Films Productions)

Krásná Laetitia Castu se pro film narodila. Fanoušci si ji bezpochybně pamatují jako Falbalu z prvního dílu Asterix a Obelix. Od té doby si na nedostatek rolí herečka rozhodně nemohla stěžovat. Jak se od roku 1999 změnila? Prozradil server Kinobox.cz.

Lastita Castu se neprosladila prvně jako herečka, ale jako modelka. Do filmové branže se dostala právě díky roli Falbaly v prvním hraném dobrodružství Asterixe a Oblixe. V tu dobu šlo o nejdražší francouzský film, který oslavil diváky na celém světě. Herečku sice nekatapultoval do hereckých výšin, ale od té doby si na pozornost a nedostatek rolí a pozornosti rozhodně nemusela stěžovat.

View this post on Instagram

A post shared by Laetitia Casta (@laetitiacasta)

Jedna z nejobsazovanějších a nejžádanějších herečka francouzského filmu nikdy neměla touhu prosadit se v Hollywoodu. V roce 2012 si odskočila na natáčení snímku Smrtelné lži, ale šlo o její jedinou zahraniční produkci. Točí spíše malé komedie a dramata v rodné zemi, kde má rodinu. „Natáčení Smrtelných lží nebylo tak odlišné od filmů, které děláme ve Francii, protože to byl malý, nezávislý film. Ale jinak je tam natáčení dost složité. Věci trvají dlouho, musíte být opravdu odhodlaní. A pak je tu jazyková bariéra. Nemám takové ambice. Mě zajímá evropská kinematografie. Ve Francii je herectví velmi teoretické, jako by byla hlava oddělená od těla. Ráda je propojuji,” vysvětlila, proč zůstala mimo USA.

Herečka se ale nedále věnuje i modelingu a je jednou z mála modelek, které se na molech objevily i po porodu. Je to dáno tím, že krátce po porodu rychle získala svou původní štíhlou postavu. Laetitia Casta oslavila 11. května 44. narozeniny a zřejmě by nikdo neřekl, že od jejího filmového debutu uplynuly už více než dvě dekády.


Životní styl - další články

Doporučujeme