Matka sdílela fotky svého popáleného dítěte. Varuje ostatní rodiče

14. srpna 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Maminka zveřejnila na svém facebookovém profilu fotografie, na kterých jde vidět její 16měsíční syn, jenž se opařil vařícím čajem. Chce tak upozornit na nebezpečí, které může malým dětem poškodit kůži na celý život.

Britská maminka se rozhodla veřejně o nehodě, která potkala jejího malého chlapečka veřejně promluvit. Maminka se posadila s dítětem do kavárny, kde si objednala čaj. Obsluha jí ho přinesla v papírovém kelímku s plastovým víčkem. Když se na pár sekund ohlédla, malý Jake sáhl na stůl a chtěl kelímek uchopit. Jenže se však polil. “Naštěstí byl kelímek opatřený víčkem, jinak by zranění mohlo být daleko horší,” uvedla na svém facebookovém profilu Suzie Fogartyová, matka chlapečka.

Připomíná, že pokožka dítěte je mnohem citlivější než kůže dospělého člověka, proto zranění u dětí vypadá daleko hůř. Zhruba po 14 dnech napsala, že zranění jejího syna se hojí dobře a že nebude potřebovat transplantaci kůže. “Nenechávejte horké nápoje v dosahu vašich dětí! Tímto si vážně nechcete projít!” varuje Fogartyová. Její příspěvek na sociální síti komentovalo více jak tisíc lidí.

Zdroj: Suzie Fogartyová (Facebook)

Životní styl - další články

Doporučujeme