Plus size modelka nafotila sportovní kolekci, nyní čelí nenávistným komentářům

12. dubna 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Zdá se, že i přes rostoucí toleranci na všech frontách, ženy s nadváhou stále čelí kritice a nenávistným komentářům, zejména jedná-li se o jejich fitness aktivity. Jedna sportovní značka se však rozhodla zasáhnout.

Academy Sports si pro svou kampaň k nové řadě oblečení vybrali instagramovou plus size modelku Annu O’Brien. Jejich společnost se totiž pyšní tím, že sportovní oblečení nabízejí až do velikosti XXXL.

Anna O’Brien ve svých příspěvcích několikrát přiznala, že se cvičením má komplikovaný vztah a částečně ho přisuzuje úzkostem, souvisejícím s nedostatkem vhodného oblečení v její velikosti. Ačkoliv Anna vypadá na profesionálních fotkách, které v rámci kampaně vznikly, skvěle, ne každý si to myslí.

Žena si musela vybudovat hroší kůži, neboť kritiků a nenávistných komentářů je plný internet, samotná společnost, kterou Anna reprezentuje, se však ke komentářům také vyjádřila, když si všimla jednoho obzvlášť neslušného.

“Ahoj Jamesi, tady v Academy věříme, že každá žena by měla dostat šanci užít si sport a cvičení. Kvůli tomu hodláme pokračovat ve výrobě oblečení v nadměrných velikostech. Každý z nás je odlišný, ale dostupnost cvičení by být neměla,” nechal se slyšet zástupce společnosti.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme