Šmrncovní babička oslavila 98. narozeniny, její fotky uchvátily internet

11. března 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Modrý přeliv, módní oblečení a Prosecco v ruce. Ne, řeč není o sedmnáctileté slečně na dovolené, ale o Gladys, která právě oslavila 98. narozeniny.

Shannon Weikle (29) z Marylandu se rozhodla uspořádat pěkně povedenou oslavu pro svou babičku. Babča, jak jí rodina přezdívá, asi nebyla překvapená. Každý rok její příbuzní uspořádají něco výjimečného. Na její 95. narozeniny si dokonce pořídily s vnučkou totožné tetování, aby tak zpečetily toto speciální jubileum. Řeč už také byla o skoku z letadla, až bude Gladys slavit zlatou stovku.

Fotografka, kamarádka rodiny, sdílela fotografie na Facebooku a okamžitě se staly virálními. “Ona je přesně tím člověkem, kterým chci být, až zestárnu,” přiznala fotografka.

Šmrncovní babička se zeleným přelivem byla v šoku, že její snímky obletěly internet a získaly si takovou popularitu. “Je těžké pochopit, že by se někomu líbila malá stařenka, která si užívá odpoledne se svou vnučkou,” uvedla v rozhovoru pro BuzzFeed.

“Řekla jsem jí, ať jen předstírá, že brčkem srká Prosecco. Podívala se na mě, jako bych se zbláznila, usmála se a začala ho pít,” řekla fotografka.

A jaké moudro získala za svých 98 let vitálního života, které by ráda předala budoucím generacím? “Abyste to přežili, nesmíte se brát vážně. Buďte v pohodě. Druhý život nedostanete,” prozradila Gladys.

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme