Horoskop na červenec. Letní láska, pohoda a prázdniny. Co čeká jednotlivá znamení?

1. července 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Vysněné dvě měsíce prázdnin, léta, tepla, sluníčka, moře a volna jsou konečně tady. Červenec patří mezi nejoblíbenější měsíce v roce. Na co se mohou těšit jednotlivá znamení? Kdo se dočká lásky, kdo bude řešit práci a kdo by červenec nejraději přeskočil? Odpovídá web Extra.cz.

Beran

Dělejte svou práci poctivě, i když budete mít plnou hlavu zábavy a letních lásek. Lajdáctví by se vám totiž mohlo odrazit na výplatě a brigádníci by si mohli rovnou hledat novou práci. V červenci byste ale mohli navázat nová přátelství, která vám otevřou cestu k dalším skvělým možnostem.

Býk

Vaše šance uspět v práci se v tomto letním měsíci zvýší, ale budete muset obětovat něco ze svého času, který byste nejraději strávili se svými blízkými. Pokud se rozhodnete odjet na dovolenou, je možné, že si tam budete s sebou muset vzít počítač a pracovat tam. Vašemu partnerovi se to líbit nebude, ale otevřeně mu řekněte, proč to děláte a věříme, že vás určitě pochopí. Tohle léto bude ve znamení vašeho osobního růstu. I přes pracovní nasazení nezapomínejte na své nejbližší.

Blíženci

Mluvte otevřeně a narovinu s těmi, se kterými máte nevyřešené věci. Červenec je také ideální na rekonstrukci domácnosti nebo uzavření letitých sporů. Smíříte se také s rodinou a najdete si nové přátele. Jestliže už dlouho hledáte práci, tento měsíc by se vám mělo zadařit a půjdete na několik zajímavých pracovních pohovorů. Pomůže vám určitě i váš partner, který vám je oporou za každé situace.

Rak

Není čas na lenost, i když cítíte, že teď byste pár dní volno potřebovali. Odpočinek ale jde stranou. Máte teď nejvíce práce a mnoho příležitostí ukázat, co ve vás opravdu je. Pokud budete situaci dostatečně vnímat, zjistíte, kam vedou vaše kroky a co byste v budoucnu chtěli dokázat. Připravujete si dobrou pracovní půdu na podzimní období. Práce vám ale i přes to, kolik jí je, bude přinášet radost.

Lev

Nepřemlouvejte ty, kteří mají odlišný názor, než vy. Vypadali byste jako blázni, kteří za každou cenu nechtějí ustoupit. Jestliže víte, že jste v právu, nechte ostatním trochu času a uvidíte, jak věci dopadnou. Musíte ale pochopit, že ne všechny situace se dají vyřešit tím, že budete násilně tlačit na výsledky. Jednou se ohlédnete a budete vědět, proč se všechny tyhle události ve vašem životě staly. Potěší vás nové přátelství, které v červenci naleznete.

Panna

Máte pocit, že cokoliv co uděláte, zkrátka není to dost. To je ale jen vaše mylná představa, která plyne z určitého neuspokojení, které cítíte delší dobu. Možná je načase si přiznat, že některé z oblastí ve vašem životě prostě nefunguje. Začněte řešit, na co stačíte, a pokud zjistíte, kde jsou vaše limity, požádejte o pomoc přátele. Pokud si opravdu nebudete vědět rady, běžte k psychologovi, ten vám určitě pomůže.

Váhy

Řekněte otevřeně to, co máte na srdci. Někdy je lepší udělat odvážný krok a neohlížet se na to, co si o vás budou myslet ostatní. Je to možná lepší, než žít celý život ve stresu a přetvářce. Vaše tělo by na dlouhodobý tlak mohlo zareagovat a vy byste pak těžko mohli likvidovat následky, která by celá tahle situace přinesla. Je načase, abyste se postavili sami za sebe a ukázali sami sobě, jak moc vám na sobě záleží. Vyvarujte se alibismu.

Štír

Ti, kterých jste se dříve zastávali a prali se za ně, by vás v červenci mohli nečekaně a těžce zklamat. Je to sice smutné a přinese vám to mnoho zklamání, ale pro vás to bude vlastně velký posun. Jedná se totiž o lidi, kteří vás na vaší cestě jen zdržovali. Musíte opustit staré a přivítat budoucnost. A to v partnerských, rodinných i pracovních vztazích. Udělejte rázný krok, budete za to rádi.

Střelec

Možná tajíte sami sobě i okolí něco, co vás vnitřně trápí a nejste schopni to před ostatními ventilovat a nějak to více řešit. Během července na sebe budete mít více času, a tak konečně vyřešíte to, co budete potřebovat. V práci vás ale čeká úspěch, díky kterému si finančně polepšíte. Konečně si přestanete stěžovat, že se vám kariérně nedaří a třeba vás čeká ještě další životní kapitola.

Kozoroh

Splní se vám velký sen, který ale nedopadne podle vašeho očekávání. Sice jste si mysleli, že právě tohle je to, po čem s partnerem sníte. Ukáže se ale, že jste na to tlačili sami a že vám váš miláček jen ustupoval, aby od vás měl pokoj nebo aby vám udělal radost. Budiž to pro vás ponaučením, že sny mohou být i v partnerském životě rozdílné. Je možné, že vám tento život vyhovuje. Pokud ne, změňte ho. Nic mezi tím stejně na vybranou není.

Vodnář

V létě se vám bude dařit jako nikdy předtím a červenec se pro vás stane naprosto zlomovým obdobím. Právě v tomto měsíci získáte finance, ve které jste už ani nedoufali. To vám pomůže splnit si věci, po kterých jste už dlouho toužili. Dejte prostor sami sobě, abyste žili svůj vysněný život. To, že se to podaří jen málokomu, jsou akorát limitující přesvědčení a stereotypy, které vás brzdí. Vyvarujte se zbytečných bojů sami se sebou.

Ryby

Vaši kolegové vám v létě opravdu pomohou. Je také možné, že vy budete ti, kdo podají pomocnou ruku druhým. Je to zkrátka období, kdy si budete s ostatními navzájem pomáhat. Ti, kdo nemají děti, převezmou agendu ostatních, aby ti ostatní mohli soustředit svou pozornost jinam. Navzájem si to oplatíte na podzim, kdy vás čeká jeden velký projekt, který pro vás bude velkou pracovní příležitostí.


Životní styl - další články

Doporučujeme