Improvizovaný botník snadno a rychle: Žena sdílela jednoduchý trik s držákem na ručníky

8. května 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Efektivních úložných prostor není v domácnosti nikdy dost. Jak to ale udělat, když nemáte k dispozici zrovna moc místa? Mladá žena jménem Ash se na TikToku podělila s jednoduchým a levným způsobem, jak si doma přehledně uskladnit co nejvíc bot. 

Efektivních úložných prostor není v domácnosti nikdy dost. Jak to ale udělat, když nemáte k dispozici zrovna moc místa? Mladá žena jménem Ash se na TikToku podělila s jednoduchým a levným způsobem, jak si doma přehledně uskladnit co nejvíc bot.

Když přijde na zásoby bot do každého počasí a pro každého člena domácnosti, může se snadno stát, že malý botník zkrátka nestačí. Úložné místo ale neroste na stromech a byty ani domy nejsou nafukovací. Pokud je to i váš případ, máme pro vás skvělý tip.

Na TikToku se objevilo video, ve kterém mladá žena radí ostatním, jak si boty snadno a přehledně uskladnit s minimem využitého místa. A jak na to? Postačí vám k tomu několik držáků na ručníky.

Ty můžete připevnit ke stěně nebo například dveřím skříňky a boty do nich jednoduše zasunete. “To je fakt chytré,” chválili si okamžitě ostatní uživatelé a autorce videa za tip děkovali.

“Pane bože, ano! Takovéhle řešení jsem potřebovala už pěkně dlouho. Opravdu ti ze srdce děkuju,” vzkázala Ash jedna z diváků. “Geniální,” pochvalovali si další lidé.

@ash_mul

You’re Welcome 😊 #hack#storage#shoes#nike#sneakers#airmax#lifehack#storagehacks#viral

♬ Aesthetic – Xilo

Životní styl - další články

Doporučujeme