Jednoduché způsoby, jak někoho přimět, aby se do vás zamiloval. Rozhodně netlačte na pilu

21. února 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Asi každý z nás se s tím v životě setkal. Potkáte pohledného muže či ženu a toužíte, aby si vás dotyčná osoba všimla a chcete s ní navázat i nějaký ten hlubší kontakt, protože se vám opravdu líbí. Server Love What Matters nasdílel sedm jednoduchých způsobů, jak přimět někoho, aby se do vás raz dva zamiloval.

1. Zapojte se do komunikace

Pokud se vám někdo líbí, tak nejlepší věcí, co můžete udělat je, navázat s ním kontakt a komunikovat. Protože ne nadarmo se říká, líná huba, holé neštěstí. Proto buďte už od počátku k dané osobě hodně otevření. Naslouchejte potřebám vašeho potencionálního partnera a pokud je zájem o komunikaci vzájemný, tak máte z části určitě vyhráno.

2. Oční kontakt

Oční kontakt o vás prozradí mnohé. Stačí se jen na chvíli na někoho podívat, usmát a hned uvidíte ten rozdíl, jak druhá strana ve většině případů pookřeje. Také během konverzace s vaším potenciálním partnerem je pohled velmi důležitý. Dáváte mu tak najevo, že vám na něm skutečně záleží a že vás zajímá. Také velice často vaše oči toho prozradí mnohem více než slova. Ne nadarmo se tak oční kontakt využívá k flirtování.

3. Ukažte vašemu protějšku, že si ho vážíte

Každý člověk, se chce cítit v životě doceněný. Chcete-li zintenzivnit své pouto s někým, dejte si záležet, abyste mu ukázali, že si ho vážíte. Poděkujte mu například za maličkost, kterou pro vás udělal, jako je například výběr místa na večeři.

4. Fyzický dotyk

Pomocí fyzického dotyku zaručeně mezi sebou zvýšíte intimitu. Stačí se jen letmo dotkou ruky, paže, nohy a hned máte jasno, jestli daná osoba o vás stojí či nikoli. Popřípadě ho nebo ji chytněte za ruku. Ne každý si nechá totiž zasahovat někým do své intimní zóny a pokud vás daná osoba neodmítne, máte zčásti vyhráno.

5. Zajímejte se o to, co mají rádi

To, že dáte druhé osobě najevo, že se zajímáte o to, co se jí líbí, tak ukážete, že vám na ní záleží. Bavte se na dané téma a třeba se dozvíte i něco nového. A pokud se vám třeba daný koníček bude líbit, tak můžete svému protějšku nabídnout, že se k němu přidáte.

6. Věnujte pozornost řeči těla

Divili byste se, ale taková řeč těla je mocnou formou neverbální komunikace. Proto pokud se vám někdo líbí, tak se na něj usmívejte. Své paže udržujte otevřené a rozhodně je nekřižte přes tělo, abyste nevypadali uzavření. Když spolu hovoříte, tak se k dané osobě nakloňte a odstraňte tak mezi sebou příliš velkou vzdálenost.

7. Netlačte na pilu

Když se většina lidí zamiluje, má tendenci tlačit na pilu a svého protějšku se nemohou doslova nabažit. Právě tomu se snažte vyvarovat. Snažte se zachovat zdravý rozum, své vzrušení trošku potlačte. Rozhodně se nevěnujte jen své polovičce a nezapomínejte také na přátelé, kteří vaši pozornost také rádi uvítají.


Životní styl - další články

Doporučujeme