Kdo je přitažlivější – bruneta nebo blondýna?

11. září 2014·Životní styl·Redakce

V úvahách o přitažlivosti má každá barva vlasů své klady i zápory. A platí to pro ženské i mužské pohlaví. Ale vůbec nejpřitažlivější je pro muže zrzka.

Kdo je vášnivější?

V posteli jsou prý odvážnější brunetky, ale blondýny zase patří k těm atraktivnějším, se kterými si muži vždy rádi užijí. Nebo aspoň tak se to uvádí. Do letitých sporů se nyní přidal i další poznatek. Kdo chce doma věrnou ženu, měl by na blondýnu zapomenout!

Světlovlasé ženy? Pasti!

Portál CheaterVille, jenž je zaměřen na vyhledávání a databázi nevěrníků, se podělil o nějaké interní statistiky týkající se nevěry a pohrdání klidným partnerským životem. Věc se má tak, že 42 procent nevěrných žen na těchto webových stránkách, které se podělily o svůj příběh, má blond vlasy, v závěsu jsou zrzky s 23 procenty, třetí příčku obsadily brunetky, kterých je 20 procent, a žebříček nevěrnic uzavírají černovlásky s jedenácti procenty.

Brunety podvádí!?

Pokud vás zajímá, jak jsou na tom muži, tak nejvíce nevěrníků je mezi brunety (40 procent), černovlasí pánové obsadili druhé místo (23 procent) a muži s blond vlasy skončili na třetí příčce (20 procent).

Aneta Christovová:

“Podle mě jsou brunety mnohem smyslnější a chytřejší…”

Markéta Mayerová:

“Muži reagují na blondýny lépe, ovšem do manželství vstupují  s brunetami…”

 Na názor moderátora Dana Kostky si počkejte ve vysílání Frekvence 1 už dnes v 16:00. Kdo se mu víc líbí?

 zdroj: www.prozeny.cz

 

Životní styl - další články

Doporučujeme