Když jsme zamilovaní, děláme chyby. Které jsou ty nejčastější?

28. června 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Období zamilovanosti je jistě krásné, ale taky dost nebezpečné. Láska dokáže divy, avšak nejen ty pozitivní. Bohužel nám taky často zatemní zdravý rozum. A tak se někdy stane, že pro našeho pana Božského jsme schopné se doslova přetrhnout i obětovat. A to často na úkor vlastních potřeb. Pak, když růžové brýle sundáme, divíme se, ale i litujeme svých činů. Jakých nejčastějších chyb byste se měla vyvarovat? To ví Dáma.cz.

Vzdáme se přátel

Jedna z nejhorších věcí, které děláme: Novému vztahu obětujeme naše dlouholeté a věrné přátele. Je jasné, že se svým milovaným chceme být co nejvíce, ale nikdy bychom se na něj neměly upínat natolik, abychom zapomněly na všechny ostatní, kteří pro nás také hodně znamenají. Nesmíme se nové lásce ani podřídit natolik, abychom své přátele vyměnily za ty jeho.

Vzdáme se zájmů a potřeb

Podobně je to s našimi koníčky, činnostmi, které nás baví, naplňují, které milujeme. A třeba se jim věnujeme roky. Pak přijde někdo, kdo všechno převrátí vzhůru nohama a během chvilky jako by naše záliby a potřeby vůbec neexistovaly. A jen kvůli tomu, že náš vyvolený není zrovna takový sportovec jako my – nebo naopak nesnáší válení u moře… Tak se někdy raději přizpůsobíme, všeho se vzdáme, abychom se mu co nejvíce zalíbily a nevyvolávaly zbytečné neshody.

Pořídíme si tetování

Další z věcí, která vás v budoucnu může dost mrzet, je tetování. Možná jste také dostala – kvůli potřebě důkazu bezmezné lásky a oddanosti – skvělý nápad a naběhla jste do tetovacího salonu, kde jste si nechala vytetovat velkým písmem jméno milovaného partnera. Ale láska se může rychle vytratit a vám vedle trápení zbude i dost nevhodná vzpomínka.

Změníme své sexuální potřeby

Jasně že s novým partnerem přijde spousta nového i v intimní oblasti. Bude chvíli trvat, než se sladíte a zjistíte, co druhému dělá opravdu dobře. Ale opět se jen přizpůsobit pro blaho druhého? Zkoušet takové sexuální praktiky, které se líbí jen jemu, ale vám jsou nepříjemné? Nebo se vám dokonce při nich zvedá žaludek? To se vážně nevyplatí a budete z toho jen nešťastná.

Zbavíme se svého mazlíčka

Máte doma čtyřnohého mazlíčka, který s vámi sdílí vaši domácnost, ale partnerovi dost vadí? Možná se to zdá neuvěřitelné, ale některé ženy se dokonce vzdají svého čtyřnohého přítele kvůli nové lásce… Pokud váš přítel nemá vyloženě prokázanou alergii na zvířata, určitě nedopusťte, abyste se dostala do tíživé situace, kdy na vás tlačí a vy se musíte rozhodnout: buď zvíře, nebo on. Milující partner vás před takovou volbu nepostaví a má vás rád se vším všudy, tedy i s vaším zvířecím miláčkem.


Životní styl - další články

Doporučujeme