Láká vás svatba v zahraničí? Tohle jsou ta nejromantičtější místa, jaká si dovedete představit

30. srpna 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Jelikož to vypadá, že léto nám dalo definitivní sbohem, nějaké pěkné, teplé letní dny nás už letos nečekají. To ale neznamená, že musíte nechat svatbu až na příští rok. Můžete se za teplem ještě vydat a vzít se v klidu na nějakém romantickém a krásném místě. A nemusí tam být jen teplo. Hlavně, že odtamtud budete mít impozantní svatební fotky do rodinného alba. Nebo na instáč.

Karibik: Antigua

Nejoblíbenější pláž Antigua, Half Moon Bay, byla zvolena za jednu z nejlepších pláží na světě a nyní je i vyhlášeným národním parkem. Pobřeží Antigua je lemováno kokosovými palmami a ohraničeno teplými cerulskými vodami. Antigua je také proslulá svými mořskými plody, takže vy a vaši hosté si můžete pochutnat na vynikající hostině.

Ilustrační foto (Shutterstock)

Francie: Provence

Synonymum pro romantiku. To je Francie a její levandulová pole, dlážděné uličky a zasněné vesnice Provence. Není divu, že inspirovala ty nejlepší malíře jako Vincent Van Gogh a Picasso. A mnohé z těch, kteří si chtějí vychutnat romantickou svatbu a líbánky plné dobrého francouzského jídla a sluncem prokvetlé víno.

Ilustrační foto (Shutterstock)

USA: Maui, Havaj

Mnoho návštěvníků považuje Maui za nejromantičtější havajský ostrov plný nádherných vodopádů. Jelikož jsou jeho pláže považovány za nejlepší na světě, je tato destinace velice oblíbená. Je to ideální místo na romantickou svatbu při které si užijete pozorování velryb a celkově si budete připadat jako v tropickém ráji.

Ilustrační foto (Shutterstock)

Řecko: Santorini

Řecký ostrov Santorini prostě s krásnými bílými šaty nevěsty ladí. Bílé domy vystupují z tmavých útesů a kontrastují se třpytícím se oceánem pod nimi. Ostrov nabízí fotogenické prostředí svých černých a červených písečných pláží, vynikající gastronomii a romantickou atmosféru.

Ilustrační foto (Shutterstock)

Irsko: útesy Moher

Máte rádi dramatické příběhy a fascinují vás skalnaté a až někdy strašidelné útesy? Útesy Moher nabízí tento ráz, který zmírňují trávou poseté louky. Irská příroda, kamenné majáky a nekonečné pohledy na oceán. To je svatba na útesu.

Ilustrační foto (Shutterstock)


Životní styl - další články

Doporučujeme