Lyžařská sezona končí, o víkendu naposled lyžovaly stovky lidí

11. dubna 2016·Životní styl·Redakce

Lyžařská sezona v Česku končí. Naposledy se bude lyžovat v pondělí a v úterý v Harrachově a na Ovčárně, kde budou závody. Poslední lyžařský víkend mají za sebou skiareály ve Špindlerově Mlýně, v Peci pod Sněžkou a na Klínovci. Většina ostatních středisek sezonu ukončila o Velikonocích na konci března.

Do posledních otevřených lyžařských areálů o víkendu dorazily stovky lidí, počasí jim ale moc nepřálo. Na Ovčárně lyžaři odolávali sněhu i dešti. Pršelo i v Krkonoších, přesto to lyžaře neodradilo a ve Špindlerově Mlýně a v Peci pod Sněžkou naposledy lyžovalo několik stovek lyžařů. Dneškem se tam ale vleky pro ně definitivně zastavily.

Na Klínovec si naposledy přijelo o víkendu zalyžovat asi 150 lyžařů. Nyní se areál soustředí na zahájení letního provozu a otevření Trail parku pro horská kola, které je předběžně naplánováno na 5. května.

Harrachov nabídne poslední lyžování za 100 korun pro každého ještě v pondělí. Meteorologové už na nadcházející týden předpovídají jarní počasí, teploty by měly stoupat až k 17 stupňům. 

ANKETA: Jsou české hory levnější a lyžování v zahraničí kvalitnější?

RADA FREKVENCE 1: Užijte si bezpečné lyžování. Víte, co je třeba?

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme