Německý ovčák zabránil obrovské tragédii. Zachránil malého chlapce ještě před útokem psa od sousedů

3. prosince 2022·Životní styl·Redakce

Německý ovčák (Foto zdroj: Shutterstock)

Nebýt odvážného německého ovčáka, těžko říct, jak by šestiletý chlapec z USA dopadl. Toho napadl sousedův pes, ale bystrý hafan Tanky neváhal a o dítě bránil. Informaci uvedl web People.

Majitel psa Tankyho zveřejnil na sociálních sítích velmi nebezpečnou situaci. Sousedův pes se vrhl přímo na šestiletého chlapce manželů Wilsonových z Floridy, který si hrál sám na dvorku. Na záběrech je vidět, jak Tanky vybíhá bez zaváhání do akce a zabraňuje tragédii.

Díky rychlé reakci německého ovčáka je druhý rozzuřený pes zahnán na ústup ještě předtím, než doběhl k dítěti. Pes našeho souseda se minulou noc náhodně vrhl na mého syna a můj Tanky ho zachránil před zmrzačením nebo před nejhorším,” napsal otec rodiny k videu události zveřejněné na TikToku. Chlapci je teprve šest let, je tak jasné, že kdyby k němu druhý pes doběhl, došlo by k velké tragédii.

Na platformě video vidělo už více než 26 milionů a vyjadřují úžas nad rychlým myšlením a hrdinstvím Tankyho. Tvůj pes je ten nejlepší a nejobětavější německý ovčák na celém světě. Zachránil tvého syna před zmrzačením, nebo smrtí. Dal bych milion dolarů za takového psa,” napsala jedna z uživatelek.

 


Životní styl - další články

Doporučujeme