Opět nádherná a úžasná. Adele se na velkém koncertě pro 65 tisíc lidí zabalila do duhové vlajky

7. července 2022·Životní styl·Redakce

Adele. (Zdroj: ČTK)

Zatímco ostatní muzikanti se naplno vrhli do svých několikrát odložených koncertů, zpěvačka Adele s vystupováním váhala. Nyní zahrála v Londýně a jejímu představení přihlíželo 65 tisíc lidí. Jaké to bylo? Informaci přinesl Blesk.cz.

Adele vystoupila minulý pátek ve svém rodném městě, v Londýně.  „Je tak zvláštní stát zase před davem. Před každým vystoupením jsem strašně nervózní, ale jsem tu ráda,“ svěřila se v Hyde Parku na vystoupením, na které dorazilo 65 tisíc lidí. Není se čemu divit, že na koncert dorazilo tolik lidí. Jednalo se totiž o první živý koncert zpěvačky od roku 2017, kdy hudebnice zrušila poslední dva koncerty svého světového turné kvůli nemocným hlasivkám.

Následně představila v listopadu své nové album v rámci televizních show.  V lednu ale zrušila 24denní koncertní sérii v Las Vegas. Důvod? Pandemie covidu 19 přímo v jejím štábu. Fanoušci byli zklamaní, ale Adele slíbila, že se do USA brzy vrátí. A na koncertě na konci června všem ukázala, že na to ještě má. Navíc vypadala naprosto báječně.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Na sobě měla černé šaty s odhalenými rameny a se sukní pošitou třpytivými kamínky ukázala štíhlý pas, který je výsledkem její závislosti na cvičení. Adele to opět neskutečně slušelo. V jeden moment se dokonce zabalila do duhové vlajky. Právě v ten den 30. června totiž skončil tzv. “pride month”, tedy  měsíc hrdosti, zaměřený na boj proti homofobii, a ona tím patrně chtěla vyjádřit svou podporu všem, kteří jsou jiné orientace. A dala tak vzpomenout na hrozný útok v Norsku. V místním gay baru tam zemřeli dva lidé, několik jich bylo zraněno.


Životní styl - další články

Doporučujeme