Plešatý je sexy

10. října 2014·Životní styl·Redakce

Kouty nebo kolečko už nemusí být důvodem k panice. Nemáte se za co stydět - plešatost se dnes nosí a přináší i své výhody.

Plešatý je chytřejší

1. plešatí pánové vypadají mužněji

2. plešatý muž je pro většinu žen sexy

2. podle psychologů působí plešatí na okolí  chytřeji

Kde plešatí neplatí útratu

V Tokiu pojali bezvlasé originálně!  V místním baru Otasuke je přímo zvýhodňují. Plešatý jedinec dostane slevu na nápoje a pokud do baru vyrazí rovnou celá skupinka holohlavých, jeden z nich bude mít celou konzumaci zdarma.

Co na to vědci?

Podle japonských vědců, kteří provedli průzkum na vzorku 37 tisíc mužů, plešatí muži mají o třetinu vyšší riziko potíží se srdcem.

Rada: Riziko snížíte, pokud přestanete kouřit, budete mít dostatek pohybu a budete si hlídat váhu, krevní tlak a cholesterol.

Američtí vědci zase tvrdí, že proti plešatosti mají recept. Naklonovali buňky lidského chloupku. Klinické testy začnou brzy, můžete se přihlásit.

Co je bližším moderátorkám Dámského klubu? Bujná kštice nebo pleš?

Aneta: „Podívejte se, tato otázka je u mě poněkud zbytečná, protože když má chlap charisma a je to můj typ, tak je úplně jedno, jestli má dlouhé vlasy nebo plešku. Ale vzhledem k tomu, že můj partner Princ teď vypadá jako dlouhovlasý Sandokan, volím bujnou kštici.“

Markéta: „Muži s vysokým čelem nebo plešatí mi  vlastně připadají velmi sexy, krásně jim vyniknou oči a úsměv, jen nesmí mít šišatou hlavu :-).“

O své názory se s námi můžete podělit už dnes mezi 16:00-17:00 na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme