PORADNA FREKVENCE 1: Čtyři znamení, že váš fén je příliš starý

25. července 2016·Životní styl·Redakce

Vypadají vaše vlasy po vysušení fénem jako suchá sláma? Možná je to tím, že je váš fén už příliš starý a dosluhuje. Nastal čas na výměnu za nový!

Vzpomenete si, kdy jste naposledy měnili fén? Pokud si nejste schopni vzpomenout, máte ho asi příliš dlouho. Nejčastější 4 důvody, proč fén vyměnit za nový:

Slyšíte lehké šumění a šramocení

Pokud během fénování slyšíte něco mezi šuměním a šramocením, neváhejte a vydejte se na nákup nového přístroje. Šumění, které se při fénování ozývá, je znamením zničeného motorku nebo celkové opotřebovanosti. Žádní skřítkové se v něm neschovávají!

Vlasy jsou po fénování přesušené

Umyli jste si vlasy kvalitním šamponem, dopřáli jim i odpovídající kůru a přesto vypadáte jako strašák v poli? Může to být tím, že používáte starý model fénu. Nové přístroje jsou vybaveny ionizační funkcí. Ta se postará o více lesku i hladké vlasy už během fénování.

Fénování trvá věčnost

V normálním případě by se měl fén s mokrými vlasy vypořádat za 10 minut. U nových přístrojů je proces vysoušení dokonce ještě rychlejší.

Fén je starší než 5 let

Investici do vysoušeče vlasů zopakujte každých 5 let. Během pěti let pokročí technika natolik, že vyvine nové funkce, které vlasy pěstí a starají se o jejich krásu. Investujte do kvalitního fénu, vyplatí se to.

PORADNA FREKVENCE 1: Domácí péče pro krásné vlasy

PORADNA FREKVENCE 1: Nejčastějších 5 chyb při mytí vlasů

Vlasy prozradí hodně o vašem aktuálním zdraví

 

Životní styl - další články

Doporučujeme