Psí horoskop: Lvi chtějí být hvězdami za každou cenu, Ryby chtějí být jen se svou rodinou

6. listopadu 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Lidé mají své vlastnosti a povahové rysy. A stejně jsou na tom i psi. A stejně jako nás, i naše čtyřnohé miláčky ovlivňuje znamení. Jací jsou hafani narozeni v Beranu, v Pannách nebo třeba ve Vodnáři?

BERAN

Psi narozeni v tomto znamení jsou přirozenými vůdci. Milují akci i vzrušení, jsou ambiciózní, kurážní, odvážní a rádi jsou první. Nejsou příliš závislí na páničcích, jsou odhodlání a myslí si, že venčí oni své majitele, ne obráceně. Jsou svéhlaví, a proto ne vždy poslušní. Mají ale velké srdce a milující povahu, proto jsou prostě neodolatelní.

BÝK

Psi Býci jsou praktičtí, spolehliví, při výcviku pracovití a milují přírodu. Jsou to ale pořádní paličáci a nesnáší změny. Přesunout jim misku na jiné místo? Ať vás to ani nenapadne. Na pohyb si moc nepotrpí, ale potřebují ho, proto si na něj zvyknou, když ho budou mít pravidelně a ve stejnou dobu. Nejlépe jim je ale doma, kde je ticho, klid a jejich pán, kterého milují. A miska žrádla.

BLÍŽENCI

Uštěkaní psi? Tak to jsou rozhodně ti narození ve znamení Blíženců. Jsou neklidní, pořád v pohybu a vždy k tomu, aby si mohli pořádně zaštěkat. Jsou ale také velmi chytří a zvědaví, je s nimi zábava, ale i starosti. V jednu chvíli spí a v druhé už běhají sem a tam. Nudit se s nimi nebudete.

RAK

Rak je vodní znamení a raději se řídí emocemi, než logikou. U psů to znamená, že jsou velmi citliví, empatičtí a intuitivní stvoření. Milují šlofíky přes den a pamlsky a víc než dlouhé túry ocení kratší, ale častější procházky. Nemají rádi hluk, proto jsou nejraději doma. Jsou to velcí ochranáři, proto se skvěle hodí i k dalším mazlíčků.

LEV

Psi Lvi jsou hrdé bytosti, které se zrodily proto, aby zářily a byly středem pozornosti. Tito psi nemají rádi jakoukoliv konkurenci a budou nejraději, když v domácnosti budou jedinými zvířaty a lidé se budou starat jen o ně. Jsou charismatičtí, vitální a silní.

PANNA

Panny nemají moc dobrou pověst. Jsou kritické, obsesivní a až moc analytické. Psi narození v tomto znamení jsou oddaní, učenliví a rádi svému pánovi splní všechno, co mu na očích vidí. Jsou také velmi komunikativní, štěkají nebo se upřímně koukají. Mají rádi čistotu a řád, třeba denně chtějí jídlo ve stejnou dobu. Velmi dobře se hodí k dětem, protože na ně dávají pozor.

VÁHY

Díky nadvládě Venuše jsou Váhy znamením lásky a cílem psů narozených v tomto znamení je vytvářet krásné, harmonické a klidné prostředí. Mají v sobě to, že dovedou vycítit, co jejich lidé potřebují. Jsou to působiví tvorové, kteří upřímně milují lidi a zvířata okolo sebe. Neradi jsou sami, proto svého pána doprovází na každém kroku. Nemají rádi chaos, ale pravý opak, klid, rodinnou pohodu a ticho.

ŠTÍR

Psi Štíři mají intenzivní povahu a užívají si každou společnou chvilku. Sice moc neštěkají, ale jejich upřený pohled dovede pěkně pálit a člověk má někdy až pocit, že mu čtou myšlenky. Mohou být součástí velké rodiny, ale jsou raději, když mají toho “svého” pána. Chvilku trvá, než si k vám vybudují důvěru, ale pak jsou z vás nejlepší kamarádi.

STŘELEC

Tito hafani vědí, že život má smysl a jsou odhodlaní k tomu ho hledat. Jsou to výrazné osobnosti s hlubokou láskou k cestování a objevování nového. Doma potřebují prostor, ale také budou nervózní, když budou chtít jít ven a vy zrovna nebudete mít čas. Díky své lásce k přírodě jsou skvělými parťáky na cestování. Venku jsou hodně zábavní, akční a jsou otevřeni dalším lidem i zvířatům.

KOZOROH

Psí Kozorozi jsou odhodlaní, poslušní a v tom, co po nich páníček chce, dovedou být nejlepší a excelovat. V jejich očích se objeví jiskřička nadšení, když mohou něco dokázat a něco se naučit. Pokud mají povinnosti, plní je na sto procent. Jsou to skvělí hlídači, kteří vás nikdy nezklamou a nepodrazí.

VODNÁŘ

Tito hafani jsou chytráci, paličatí, excentričtí, ale racionální rebelové. Životem jdou podle svého tempa, vytváří si svoje pravidla a občas jsou trochu nepředvídatelní. Milují změny a nesnáší nudu a velkou radost jim udělá nová hračka nebo třeba nové místo na procházku. Nejsou to sice zrovna mazlové, ale jsou společenští a věrní.

RYBY

Psi narození v Rybách jsou citliví, intuitivní, něžní, milí potřebují prostor sami pro sebe a svého člověka. U něj by nejraději byli 24 hodin v kuse. Nadevše ho milují. Umí vycítit lidskou náladu, proto jsou to ideální terapeutičtí psi. Nejšťastnější jsou, když mohou odpočívat se svými členy rodiny.

Životní styl - další články

Doporučujeme