Sám na dovolenou? Kocour se potuloval během letu uličkou mezi pasažéry

23. března 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Cestující během letu z kalifornského Ontaria do New Yorku zažili zajímavou situaci. Mezi sedadly se totiž procházel zavalitý kocour, který vypadal, že vyrazil někam sám na dovolenou. Informaci uvedl server Independent.

K velmi netypické situaci došlo během letu americké společnosti JetBlue z Ontaria do New Yorku. Novinářka I Šun Laj sdílela na Twitteru situaci, kdy letuška drží v náručí velkého kocoura a hledá komu zvíře patří. „Nechybí někomu kočka? Šedobílá kočka? Ano, kvůli tomuhle jsem se probudila,“ napsala cestující.

Majitelka kocoura Briana se naštěstí brzy našla a na twitter napsala, že zvíře uteklo z přepravního boxu. Daří se mu skvěle. Já a můj partner ho převážíme v přepravní tašce, jejíž spodek není úplně zabezpečený. Brianovi se muselo podařit ji otevřít, když jsme spali,“ svěřila se majitelka Alexis. 

Snímek usměvavé letušky se stal na internetu hitem. Jsem letuška v důchodu. Na mém vysněném letu by byli jen psi a kočky, žádní lidé,“ okomentovala jedna uživatelka na twitteru. Řada amerických leteckých společností nabízí, aby si lidé vzali na palubu své mazlíčky, ale musí být v přepravním boxu. Brianovi se v něm ale zřejmě moc nelíbilo, a tak se vydal prozkoumat letadlo.


Životní styl - další články

Doporučujeme