Sexy, nebo ošklivka? Modelka prorazila se srostlým huňatým obočím

27. listopadu 2019·Životní styl·Barbora Pisingerová

Společenské standardy ženské krásy se v průběhu lidské historie neustále vyvíjí. V rámci posledních století by však nikoho ani nenapadlo považovat u dívky za krásné třeba takové obočí, jaké měl Leonid Iljič Brežněv. Téhle modelce je to ale úplně jedno - ze svého srostlého smetáčku udělala přednost!

Říká se, že se své slabiny má člověk učinit svou přednost. Přesně to učinila Sophia Hadjipanteli (21) s řeckými kořeny, která na svém předpokládaném nedostatku postavila úspěšnou modelingovou kariéru. Sophia je totiž zcela nepochybně velmi krásná žena. Na první pohled splňuje všechny současné standardy ženské krásy. Má husté blonďaté vlasy, velké modré oči, plné křivky a úzký pas. Také její obličej se vyznačuje rysy, pro které by mnohé ženy zabíjely. Jejímu čelu však vévodí něco zcela nečekaného – neobvykle husté a navíc srostlé obočí.

Někteří říkají, že je to nová Frida Kahlo. Sophia Hadjipanteli však podobná přirovnání odmítá. Podle ní nebyla Kahlo zdaleka první ženou, která své srostlé obočí nosila s hrdostí, a jistě nebyla ani poslední. Mladá modelka upozorňuje na fakt, že v řecké kultuře existovala období, ve kterých bylo srostlé obočí znakem krásy a ženy si dokonce lepily chlupy na kořen nosu, aby tohoto vzhledu dosáhly.

View this post on Instagram

“Quick get a pic w me and the Christmas decorations”

A post shared by Sophia ☠️??? (@sophiahadjipanteli) on


Životní styl - další články

Doporučujeme