Vážila 126 kilo, dnes je z ní modelka díky triku s čajovou lžičkou

26. července 2019·Životní styl·Redakce

Mathilde Høj Broberg, FOTO: Instagram

Když se podíváte na tuhle nádhernou Dánku, nenapadlo by vás, že ještě před čtyřmi roky bojovala s obezitou a ta dívka na obrázku ve velikosti XXL je ona před životní proměnou. Mathilde Broberg z Aarhusu ztratila téměř polovinu své váhy a z bývalé baculky je tvář sportovní značky a modelka.

“Kdyby mi někdo před pár lety řekl, že budu modelkou, vysmála bych se mu,” řekla pro DailyMail jednadvacetiletá Dánka. Jenže když se Mathilde jednoho dne ztrapnila na horské dráze, ze které kvůli váze málem vypadla, rozhodla se, že je čas na změnu konfekční velikosti. V tu dobu vážila 126 kilo.

Nebylo to jednoduché, ale Mathilde má očividně pevnou vůli. Z jídelníčku vyškrtla pečivo, sladkosti, těstoviny a sladké limonády. Zavedla si speciální jídelníček, jehož tajemství spočívá v porcích – nejedla jídla větší jak její dlaň. Navíc nepoužívala příbor, nýbrž čajovou lžičku. Prý proto, aby se pocit sytosti znásoboval.

Za čtyři roky zhubla 57 kilo! Kvůli velkému úbytku tuku se ovšem nevyhnula operaci, kdy jí byla z oblasti pasu odstraněna přebytečná kůže. Po rekonvalescenci se zamilovala do sportu, který jí pomáhá být v kondici.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme