Toužíte po pivním pupku, aniž byste přibrali? Tahle vtipná ledvinka je pro vás!

21. září 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Ledvinky jsou neodmyslitelnou součástí cestování mnoha čtyřicátníků a padesátníků. Schovají v ní potřebné dokumenty a ti ostražitější také peníze. Mnoho lidí však raději riskne krádež, než aby se znemožnili. Ledvinka totiž není úplně posledním výkřikem módy.

Co když ale chcete mít po ruce cennosti a navíc toužíte po pivním panděru? Pak právě pro vás je možná tento výrobek, příznačně nazvaný Dadvinka (dad=táta).

“Navrhl jsem Dadvinku, protože toužím po pivním mozolu, které mají často tátové, ale bojím se zdravotních rizik, které jsou s tímto typem postavy spojeny. Ukázalo se, že řešení je poměrně jednoduché. Tak se zrodila ledvinka s potiskem břicha. Nyní můžu mít chlapácké tělo, kdykoliv se mi zachce, a dokonce se mi do něj vejdou cennosti,” uvedl na webu Bored Panda návrhář výrobku Albert Pukies.

Bizarní ledvinky jsou zatím pouze prototypem, Pukies ale očekává, že poté, co se jeho návrh stal na internetu virálním, masová výroba by mohla brzy začít. Mnoho výrobců ho již údajně kontaktovalo a uvažuje, že zahájí crowdfundingovou kampaň.

Prozatím doplňky nabízí v 6 variantách a jejich nesmírnou výhodou je, že se vám z nich pravděpodobně jen tak někdo neodváží něco odcizit a stylově se vám do ní vejde i plechovka vychlazené dvanáctky. Nekupte to!

Životní styl - další články

Doporučujeme