Trendy Vánoc 2021: Vévodí fialová barva a vintage prvky

16. prosince 2021·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Vánoce už jsou za dveřmi a všichni se snažíme na poslední chvíli doladit i ty nejdrobnější detaily. Pokud se v nejbližších dnech chystáte zdobit stromeček, tak byste měli zbystřit. Letošním svátkům totiž jednoznačně vévodí fialová, malinová barva, nechybí minimalismus a vintage prvky.

V loňském roce jste byli trendy, když jste kombinovali barvy jako modrou a růžovou. Těm už ale odzvonilo. Podle serveru Bydlíme Kvalitně byste měli na Vánoce rozhodně sáhnout po malinové, švěstkové nebo tmavě hroznové barvě. Pokud je doplníte o zlaté prvky, docílíte velmi elegantního stylu.

View this post on Instagram

A post shared by ladydior777777 (@ladydiorladydior)

Letos brali všichni inspiraci na drsném severu. Odkud si mnoho lidí přebírá minimalismus. Ten je známý přírodními metariály a nechybí ani skleněné prvky. Přesto dřevěné a sklenéné ozdoby určitě nekombinujte. Vintage styl zase využijete při výběru světýlek. Nevybírejte žádné křiklavé barvy, vsaďte na nostalgii a příjemnou barvu.

View this post on Instagram

A post shared by ChiPPy-SHaBBy (@chippyshabby)

Při slavnostní tabuli byste podle designérů měli vsadit na jednoduchost. Nejlépe bílý ubrus, matné stříbro a čiré sklo. Vsadtě na osobitost a každému stolovníkovi například ručně nadepište jmenovku či ho potěšte nějakou drobností. Fantazii se přece meze nekladou.


Životní styl - další články

Doporučujeme