Třicátník toužil vypadat na šedesát, jeho proměnu sledují statisíce lidí

9. května 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Třicítka na krku a vy své první šediny schováváte pod prameny vlasů, které vaše starosti a věk zatím neprozradily. Není divu, že kosmetický průmysl vydělává miliardy korun ročně na vlasových barvách. Nikdo přece nechce vypadat starší, než je. No, téměř nikdo.

Polský fanatik do fitness Pawel Ladziak (35) je posedlý svým vzhledem a je si vědom obrovské konkurence, kterou na Instagramu má. Proto se rozhodl udělat ze sebe staršího, než ve skutečnosti je, aby se od zbytku svalnatců odlišil. Poté co usoudil, že jeho tmavě hnědé vlasy nikoho neohromí, obarvil si je na šedivo v naději, že se z něj stane sexy stříbrná liška. Nyní se mu přezdívá “Polský Viking” a z fotek je zcela zřejmé proč.

Aktuálně vypadá tak staře, že si ho jeho sledující pletou se šedesátiletým mužem. Co je možná horší, často si myslí, že jeho manželka je ve skutečnosti jeho dcera. Člověk by čekal, že právě podobné domněnky donutí sociálními sítěmi posedlého Poláka změnit svou image. Pozornost stovek tisíc sledujících a popularita je pro něj však přednější. Je důkazem toho, kam jsou lidé pro lajk schopni zajít, aby se od zbytku odlišili. Kde jsou hranice? A co bude dělat, až mu těch šedesát doopravdy bude?

 

Životní styl - další články

Doporučujeme