Ukázka z knížky plné československého humoru dvojky Bob a Bobák: Jak jsme “pekli” koláč

25. listopadu 2016·Životní styl·Redakce

Přečtěte si ukázku z knížky plné československého humoru dvojky Bob a Bobák. Tentokrát jde o ovocný koláč podle Boba a Bobáka:

Co potřebujeme: 

1 hrnek vody, 

1 hrnek másla, 

1 hrnek cukru, 

4 vejce, 

2 hrnky sušeného ovoce,

1 lžičku prášku do pečiva,

1 lžičku soli, citronový džus, oříšky,

1 láhev kvalitní whisky.

Postup:

1. Otestujeme whisku, je-li kvalitní.

2. Připravíme si hlubokou misku.

3. Otestujeme whisku, je-li skutečně kvalitní.

4. Ještě jednou otestujeme whisku, pro jistotu.

5. Do připravené misky vložte máslo, jedno vejce, zapněte mixér a rozšlehejte.

6. Ujistěte se, zdali je whiska stále dostatečně kvalitní.

7. Vypněte mixér čudlíkem „off”.

8. Bude-li pořád vrčet, vytrhněte šňůru ze zásuvky.

9. Otestujte whisku.

10. Mimo misku si rozmačkejte vejce.

11. Prubněte whisku, je-li dostatečně … ehm … tekutá.

12. Přidejte do misky hrnek soli, vlastně tři, nejsme troškaři.

13. Přilejte džus, přiměřeně.

14. Přidejte lžíci, třeba cukru nebo co to je.

15. Zkontrolujte whisku.

16. Zapalte troubu.

17. Vypněte misku a vyhoďte hořící troubu oknem.

18. Otestujte zbytek whisky.

19. A vůbec, kdo vás sakra nutí do toho blbého ovocného koláče?

20. Jděte spát.

Knížku plnou československého humoru objednávejte ZDE.

Životní styl - další články

Doporučujeme