Vegetariáni v průzkumu přiznali, že si dají maso, když se opijí

14. října 2015·Životní styl·Redakce

Po nadměrné konzumaci alkoholu mají lidé tendenci dělat věci, které jako střízliví nedělají. Platí to i pro vegetariány: podle průzkumu jsou někteří pod vlivem alkoholu ochotni spáchat stravovací hřích - sníst maso.

V průzkumu britského internetového serveru VoucherCodes připustilo 37 procent dotázaných vegetariánů, že jedí maso poté, co toho příliš mnoho vypili. Z těch, co se přiznali, 34 procenta uvedla, že jedí maso, kdykoli se opijí, dalším 26 procentům se to stává “dost často”, 22 procentům “zřídka” a 18 procentům “příležitostně”.

Nejoblíbenější maso, jaké si opilí vegetariáni dávají, má podobu kebabu. Na druhém místě jsou hovězí hamburgery, následuje slanina, smažené kuře a vepřové klobásky. Většina – 69 procent – příležitostně masožravých vegetariánů tvrdí, že se svým prohřeškem se nikomu nesvěřuje.

Životní styl - další články

Doporučujeme