Vzpomínky jsou navždy. Babička (92) překvapila dojatého vnuka na jeho svatbě

9. listopadu 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Nastávající ženich (28) byl nešťastný, když se dozvěděl, že jeho milovaná babička (92) se možná nebude moci zúčastnit jeho svatby. O to dojemnější pak bylo jejich setkání.

Výsledkem je série dojemných fotek, která znázorňuje ryzí radost vnuka při pohledu na svou babičku. Corey pro Daily Mail uvedl, že si těchto fotek bude navždy považovat.

Corey se nedávno provdal za svou přítelkyni Haylee (27) na Palm Beach a dvojice tak stvrdila svých společných 9 let života. “S Haylee jsme se potkali na střední, ale začali jsme spolu chodit, až když jsme byli ze školy pryč. Randili jsme od 19 let, takže jsme pro druhého byli prvním vážným partnerem,” řekl Corey.

Corey dále uvedl, že mít nejbližší rodinu přítomnou na své svatbě, pro něj skutečně moc znamenalo. Rodina je obrovskou součástí životů obou novomanželů a chtějí vytvářet nové vzpomínky, které mohou společně sdílet. Babička je jednou z klíčových postav v Coreyho životě.

“Mám malou rodinu a vzhledem k tomu, že jsem před pár lety ztratil mámu, účast mé babičky byla pro mě skutečně důležitá. Během plánování nastalo období, kdy to vypadalo, že se nebude moci dostavit. To pro mě bylo zdrcující,” dodal.

Babička si ale svatbu svého vnuka ujít nenechala a jak je z GALERIE zřejmé, pořádně si tento speciální den užila.

Životní styl - další články

Doporučujeme