Zázrak před Vánoci? Muž znovu našel pejska, který se mu ztratil už před třemi lety!

28. listopadu 2016·Životní styl·Redakce

Dva dny před tradičním americkým svátkem Díkůvzdání jeden muž ani nemohl slovy vyjádřit slova vděčnosti a díků. Podařilo se mu totiž najít oblíbeného pejska, kterého pohřešoval už dlouhé tři roky!

Bill Gerstein z Delray Beach na Floridě vzal 13. prosince 2013 svoji fenku Bellu do práce a nechal ji pobíhat venku. Pak na ni ale zapomněl a když ji začal hledat, pes najednou nebyl k nalezení. Pomáhali mu ho hledat přátelé, ale marně. A tak založil stránku na facebooku, kde nabízel nálezné 1000 dolarů.  

Dočkal se až před pár dny, kdy se mu ozval psí útulek z Patersonu v New Jersey. Ti majitele psa dohledali podle mikročipu, který měl zvířecí miláček na sobě. Gerstein se okamžitě sebral a vyrazil do New Jersey. “Když jsem ji znovu držel, tak se nepřetržitě třásla asi deset minut. Myslím, že byla také trochu v šoku z opětovného setkání.” 

Podařilo se zjistit, že o pejska se skoro devět měsíců starala jistá žena, ale pak jí Bella utekla. Po čase ji našla jiná žena, která ji odevzdala do útuku v Patersonu. Tam pak prověřili její mikročip a podle fotografií na facebooku prověřili, zda jde o stejného psa, kterého Bill Gerstein hledá. “Přál bych si, aby mohla mluvit. Určitě by měla o čem vyprávět,” usmíval se šťastný majitel. 

FOTO: facebook

Životní styl - další články

Doporučujeme