Žena miluje růžovou barvu. Po čtyřiceti letech se rozhodla, že si ji vezme

11. ledna 2022·Životní styl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Když se někdo rozhodne, že uspořádá svatbu v Las Vegas, často se jedná o velmi netradiční veselky. Kitten Kay Sera je další, která se pro takovou rozhodla. Nebrala si nicméně žádného muže či ženu. Kitten si vzala růžovou barvu. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Tak takovou svatbu, jaká proběhla v Las Vegas na Nový rok, se tady dlouho neudála. A to se ve městě hazardu dějí různé věci. První den nového roku se zde provdala známá milovnice růžové barvy Kitten Kay Sera, která si brala svou skutečnou lásku – růžovou barvu. “Nejlepší den! Vdala jsem se za svou skutečnou lásku, růžovou barvu!“ oznámila Kitten.

View this post on Instagram

A post shared by Kitten Kay Sera (@kittenkaysera)

Než se rozhodla pro sňatek, byla ve vztahu se svou láskou 40 let. Nevěsta se pochopitelně celá oblékla do růžové barvy, zvolila ale více odstínů. Tuto barvu měli i ostatní hosté a ulička byla vysypána růžovými květy. Partnera či partnerku suploval obrovský vzorník s různými odstíny růžové.

Provdat se za favoritku na škále barev se žena rozhodla před dvěma lety. “Tehdy kolem mě projel kluk na skateboardu a smál se, že mám asi hodně ráda růžovou. Tehdy jsem odpověděla, že ano, že ji miluji. A on na to, proč si ji nevezmu, když ji tak miluju?” popsala Kitten. I když většina lidí ji považuje za šílenou, Sera na to má jiný názor. “Bavte se, mějte na to koule. Jste na světě jen krátký čas, tak si ho užijte,” je přesvědčená.

 


Životní styl - další články

Doporučujeme