Automobil blokoval farmáři průjezd. Rozzuřený muž ho zdemoloval

20. června 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Netaktně vyřešil zapeklitou situaci britský farmář v hrabství Durham. Jeden řidič mu zablokoval příjezdovou cestu osobním automobilem. To se muži nelíbilo, a tak se rozhodl auto odstranit hrubou silou. Informoval o tom deník Metro.

Během víkendu zaparkovaly na venkovských silnicích poblíž hradu Barnard desítky aut. Tím rozzuřily tamní farmáře a jednomu z nich doslova ruply nervy.

Vozidlo muži blokovalo příjezd k pozemku, a tak na řadu přišla hrubá síla jeho teleskopického nakladače. Jakmile do vozidla najel, jeho majitel vzteky do nakladače kopal, ale marně. Po chvíli auto muž zvedá za zadní kola, otočí ho na střechu a vytlačí do silnice.  Při pokusu zastavit farmáře, majitele muž nástavcem srazí k zemi.

Video se po zveřejnění stalo na internetu hitem. Lidé chování  farmáře odsuzují a myslí si, že jeho jednání je trestné. Rozhodně se jedná o trestný čin, možná dokonce i o pokus o ublížení na zdraví, když farmář muže srazí k zemi,” napsal jeden z uživatelů na sociální síti. Nechápu jeho chování, mohl ho zabít,” dodal další. Případem se poté začala zabývat místní policie.

Zprávy - další články

Doporučujeme