Autorka eseje Jak zabít vašeho manžela ve vazbě! Je podezřelá z vraždy svého muže

13. září 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Nancy Brophy – Facebook

68letá americká spisovatelka červené knihovny Nancy Crampton-Brophy byla zatčena za údajnou vraždu svého manžela, která se měla stát na začátku června letošního roku. Jak se totiž ukázalo, autorka v roce 2011 vydala esej s názvem Jak zabít vašeho manžela, ve které popisuje několik důvodů, jak předejít rozvodu.

Autorka knih Špatný policajt nebo Špatný manžel Nancy Crampton-Brophy byla autorkou děl spadajících do červené knihovny. V jejích knihách se však objevoval dosti zvláštní motiv, a to jak zabít svého manžela. Ve Špatném poldovi její postava celou dobu přemýšlela nad zabíjením a ve Špatném manželovi se hrdinka pokoušela uprchnout od surového manžela tím, že nafinguje svou vlastní smrt.

V roce 2011 dokonce napsala esej Jak zabít vašeho manžela, ve které popisuje, jak nejlépe zabít svou drahou polovičku, aby to nikdo nezjistil. V eseji například napsala, že otrávení manžela není dobrý nápad, protože jed je snadno dohledatelný.

Den po manželově úmrtí napsala Nancy Crapmton-Brophy na svém facebooku zprávu o tom, že její muž zemřel a že je zdrcená. Podle policie to však vypadalo, že 68letá žena nad smrtí svého muže, který byl zastřelen v kulinářském institutu v americkém Oregonu, vůbec netruchlí.

Policie vzala ženu do vazby bez možnosti propuštění na kauci. “Je to velký šok,” uvedla pro The Post matka zavražděného muže v reakci na uvěznění její snachy. Nancy Crapmton-Brophy byla obviněna z vraždy a nadále čeká ve vazbě.

Zprávy - další články

Doporučujeme