Během pandemie chtěla potěšit osamělou holčičku: Měsíce předstírala, že je víla

28. prosince 2020·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Setkání víly a Eliany (Foto: Twitter kelly victoria)

Mladá žena chtěla udělat radost čtyřleté holčičce, která se citila díky pandemii osaměle. Proto Kelly Kenney z Kalifornie si několik měsíců hrála na kouzelnou vílu. Holčička Eliana dokonce sestavila pro vílu domeček se zahrádkou. Informoval o tom The New York Times.

K  tomuto kroku Kelly Kenney vedlo objevení domečku se zahrádkou pro víly ve své čtvrti. “Eliana vytvořila zahrádku pro víly, protože se sama cítila osamělá a chtěla někoho potěšit. Viděla jsem v ní kus sebe a věděla jsem, že by jí mohlo udělat radost, kdyby našla dopis od víly,” uvedla Kelly pro zpravodajství SWNS.

V zahrádce mladá žena zanechala pro holčičku vzkaz, že je víla, která ve stromě žije a začalo tak přátelství, které trvá už devět měsíců. V dopise byly i úkoly, které Eliana postupně plnila. Například měla říct pěti lidem, které má ráda, něco hezkého, pomoci třem lidem, kteří to potřebují, nakreslit svoje oblíbené zvíře nebo slíbit, že vždy bude hodná a statečná.

Holčička všechny úkoly splnila. Za to ji Kelly nechala u stromu další dopis a krabičku se třpytkami jako dárek. Rodičům se nápad moc líbil a dodnes si s “vílou” dopisují. “Dělat tohle každou noc dodalo mému životu v této složité době smysl. Píšeme si už devět měsíců a jednou mě požádala o fotku. Naštěstí jsem měla kostým na Halloween, takže jsem ji poslala i fotky v kostýmu, ve kterém vypadám jako víla,” dodala Kenney médiím.

Bohužel rodina se musela přestěhovat a tak Eliana se musela se svou kamarádkou rozloučit. Kelly se s holčičkou v kostýmu víly setkala a na rozloučenou si předali i dárky.

Foto: Twitter kelly victoria

Zprávy - další články

Doporučujeme