Bílý prášek u nosu a sex, internetem koluje kompro protokoláře Forejta. Chtěli za něj čtvrt MEGA!

5. prosince 2016·Zprávy·Redakce

Od pátečního večera se množí spekulace, že ve své funkci skončí ředitel hradního protokolu Jindřich Forejt. Vaz mu nejspíš nezlomily přešlapy v úřadu, ale kompromitující video ze soukromí. Nahrávka, kterou nejmenovaný muž už několik týdnů nabízí redakcím, zachycuje Forejta ve velmi choulostivých situacích.

Na snímcích z videa, které zveřejnil web HlidaciPes.org, je vidět, jak polonahý Forejt cosi šňupe, následně se oddává sexuálním hrátkám a masturbaci. Celé divadlo se odehrává na začátku října letošního roku v jeho bytě, v němž je i člověk, co bujarý večírek tajně nahrává.

Nejspíš ten samý člověk, údajně drogový dealer, pak kontaktoval některé redakce, jimž celkem devět krátkých videí nabízel. Částka za videa se na začátku pohybovala kolem čtvrt milionu korun. Když je žádná redakce nechtěla koupit, zlevnil. Podle webu info.cz byla bulvárním médiím a televizím nabídnuta už za 150 tisíc korun. Jedno vydavatelství nahrávky koupilo, ale nakonec z obav z právních důsledků nezveřejnilo. Majitel videí proto oslovil další vydavatelství.

Podle důvěryhodných zdrojů webu info.cz se už nahrávkami zabývá policie.

Hrad zatím oficiálně skandál kolem Forejta nekomentoval. Už v pondělí dopoledne se mluvčí Hradu Jiří Ovčáček na Twitteru vyjádřil, že “personální změny komentuje až v okamžiku, kdy jsou”.

Forejt je modle médií mimo kancelář, která je zapečetěná, údajně doma, nemocný.

Média píšou, že konec Forejta by mohl být oznámen tento týden. Podle Blesk.cz již je za něj vybrána náhrada.

Forejt patří k blízkým spolupracovníkům Zemana, který se ho v minulosti několikrát zastal. Na Hradě má podle některých informací spory s kancléřem Vratislavem Mynářem nebo hlavním poradcem prezidenta Martinem Nejedlým.

O Forejtovi se v minulosti mluvilo jako o možném velvyslanci ve Vatikánu. Po tomto skandálu, zdá se, může na funkci zapomenout.

Autor: Anna Netušilová

FOTO: http://hlidacipes.org/

Zprávy - další články

Doporučujeme