Bizár v ulicích: Mladíkovi z kanálu koukaly jen nohy, pomoci musela policie. VIDEO

19. dubna 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Nejen chrání, ale také pomáhají. Důkazem jsou pražští strážníci, kteří se naskytli u poměrně kuriózního případu.

Během noční směny zaskočil pražské strážníky podivný výjev. Z pouličního kanálu čouhaly nohy mladíka. Z díry se ho pokoušel vytahovat druhý muž. Ten byl však tak opilý, že se málem neudržel na vlastních nohou, natož aby tahal za jiné.

Po pár otázkách se strážníci dozvěděli, že muži do kanálu spadl mobilní telefon a klíče a on se je pokoušel vylovit. Kanál byl však hluboký a jemu se už nepodařilo vyšplhat ven. Právě v té chvíli zasáhla policie.

“Doufám, že to nebude někde na sociálních sítích? Anebo víte co, pošlete to tam, ať se lidi pobaví,“ dodal vyproštěný nešťastník.

Opilý mladík lovil z kanálu mobil a klíče

Opilý mladík lovil z kanálu mobil a klíče od bytuŽe městská policie také pomáhá, dokazuje i tento úsměvný příběh. Mladík ho na závěr okomentoval slovy: „Doufám, že to nebude někde na sociálních sítích? Anebo víte co, pošlete to tam, ať se lidi pobaví.“V rámci noční směny se hlídce strážníků z Prahy 1 v ulici Templová naskytl zajímavý pohled. Z kanálu trčely nohy mladého muže, kterého se z něj pokoušel vytáhnout jiný mladý muž. Byl však tak opilý, že nebyl schopen ani pořádně sám stát, natož kamarádovi z kanálu pomoci ven. Strážníci se vzápětí dozvěděli, že jim do něj spadl mobilní telefon a klíče od bytu. Jenže byly hodně hluboko, tak do něj vlezl a nebyl schopen se z něj bez pomoci dostat. V tu chvíli nastoupila na pomoc hlídka strážníků a mladíka vytáhla ven. Mladý muž strážníkům velmi děkoval, pak se ale zarazil a povídá: „Doufám, že to nebude někde na sociálních sítích? Anebo víte co, pošlete to tam, ať se lidi pobaví.“ Že se nejedná o týrání občana ze strany městské policie či nahrané video, dokazuje i záznam z městského kamerového systému.

Zveřejnil(a) Městská policie hl. m. Prahy dne 18. duben 2018

Zprávy - další články

Doporučujeme