Buď sex, nebo všem ukážu tvoje nahé fotky. Mladík vyhrožoval dívce přes internet, neznáte ho?

18. října 2016·Zprávy·Redakce

Hledá se vyděrač! Policie pátrá po mladém muži z fotky, který měl přes sociální síť vydírat nejmenovanou dívku. Chtěl po ní sex, když několikrát odmítla, začal jí vyhrožovat, že zveřejní její intimní fotky a videa. Neznáte ho?

Pražští kriminalisté zveřejnili fotku, od níž si slibují, že by je mohla dovést k mladíkovi, který na sociálních sítích obtěžoval mladou dívku. “Zatím neznámý pachatel napsal poškozené zprávu, ve které požadoval schůzku za účelem sexu. To dívka několikrát odmítla, ale i přesto pisatel na schůzce trval a vyhrožoval jí zveřejněním intimních fotografií a videí, kterými údajně disponuje,” uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Celý případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu vydírání, za což pachateli v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na čtyři léta.

“Kriminalisté disponují fotografií muže, který s poškozenou skrze sociální sít komunikoval. V tuto chvíli není zcela jasné, jestli má tento muž s případem něco společného, ale kriminalisté by potřebovali zjistit jeho totožnost,” doplnil mluvčí.

Jestliže ho tedy na fotografii poznáváte, kontaktujte linku 158.

Zprávy - další články

Doporučujeme