Bude dítě Meghan a Harryho vegan? Tohle královnu moc nepotěší!

13. dubna 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Zdroj: https://www.instagram.com/kensingtonroyal/

Od chvíle, kdy se Harry a Meghan potkali, média informovala, že se vévodkynin zdravý životní styl začíná přenášet i na prince Harryho. Nyní se ale zdá, že i královský potomek, jehož příchod bude sledovat celý svět, by se mohl stravovat alternativně.

Zdroj blízký královské rodině uvedl pro server Woman’s Day, že vévoda a vévodkyně chtějí své dítě vychovávat na rostlinné stravě. To by ale královnu zrovna dvakrát nepotěšilo.

Podle Woman’s Day by sice vévodkyně a vévoda preferovali pro své dítě rostlinnou stravu, to prý ale neprojde u královny Alžběty. Diskuze nad veganstvím údajně způsobila napětí mezi Harrym a Meghan, neboť Harry by si nerad rozzlobil svou babičku, uvádí zdroj.

“Meghan neustále posouvá hranice královské rodiny a není to přijímáno kladně, a to zejména královnou. Vychovávat dítě jako vegana by Její Výsostí nebylo tolerováno.”

Pokud by se budoucí rodiče skutečně rozhodli pro alternativní dietu, je pravděpodobné, že by se dítě nestravovalo kompletně vegansky. Sama Meghan totiž prý jí rostlinnou stravu pouze přes týden a co se Harryho týče, ten se od seznámení s Meghan snaží jíst méně masa a více ovoce a zeleniny.

Zprávy - další články

Doporučujeme