Chlapík se nechal zavřít z opravdu kuriózního důvodu: Chtěl mít klid od spolubydlícího

19. února 2021·Zprávy·ČTK

Zdroj fotky: Shutterstock

Policii v anglickém hrabství Západní Sussex se dobrovolně vydal hledaný muž, který chce raději mít klid ve vězeňské cele, než aby byl s lidmi, s nimiž v době koronavirové uzávěry žije na svobodě.

Muž, jehož identitu policie nezveřejnila, telefonicky oznámil, že se přijde přihlásit na služebnu ve městě Burgess Hill. “Tento člověk chtěl raději zpátky do vězení, než aby musel trávit čas s lidmi, s nimiž žije,” uvedl zástupce policie. Strážci zákona ho zadrželi a “míří zpět do vězení, kde o samotě stráví nějaký čas”.

Lidé v Anglii v rámci opatření proti šíření koronaviru mají být doma. Ven mohou chodit nakoupit, k lékaři, do práce nebo si jednou za den zacvičit. Venku se mohou setkat s jedním člověkem, od kterého musí udržovat dvoumetrový odstup. The Guardian upozorňuje, že tato omezení znamenají pro mnoho lidí velkou zátěž a stres.

Počet žádostí o rozvod se loni v Británii zvýšil o 300 procent a mnoho dalších lidí uvažovalo o tom, že se s partnerem nebo partnerkou rozejde. Právníci mají spoustu práce kvůli čerstvě rozvedeným rodičům hádajícím se o to, komu z nich mají být děti svěřeny do péče během takzvaného lockdownu.

Zprávy - další články

Doporučujeme