Co se dělo na koupališti?! Mlátili mě hlava nehlava, uvedl napadený mladík

9. srpna 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Facebook (Koupaliště Dubí, David Kovář)

Zbitý mladík na koupališti v Dubí na Teplicku, který se zastal ženy, utrpěl na těle mnohačetná poranění. Dle svých slov má prokopnutá žebra, bolí jej oko a neslyší na pravé ucho. Průběh incidentu popsali další svědci.

Jak to celé vlastně začalo. Matka dítěte, které se topilo kvůli jinému chlapci, celý incident popsala. “Chytil ho prostě za krk zezadu a takhle ho prostě stáhnul do té vody. Už mu tak pevně držel ten krk. Tak jsem se ohlídla a nikde jako nikdo. Tak jsem pro něj skočila. Vytáhla jsem toho kluka. Vyběhla jeho máma, ta začala řvát na mě, že ať jí nesahám na dítě,” uvedla matka topícího se dítěte pro TV Prima. “Dala mi pěstí do hlavy do oka. Vzala mě za vlasy, prostě do bazénu mě stáhla. Hlavu mi furt rvala prostě dolů. Samé pěsti do zad, do krku,” doplnila.

Celou situaci viděl 25letý David, jenž k ženám přiběhl a pokusil se spor zažehnat. Když se však zastal napadené matky dítěte, začala mela. “Snažil jsem se to odtrhnout a paní začala mlátit hlava nehlava i mě. A v tu ránu začalo skákat asi tak sedm dospělých tmavších chlapů a začali mě tam bít. Po chvilce mě asi dva nebo tři chytli a, jak říkám, drželi mi ruce, kopali mě a mlátili mě hlava nehlava,” nastínil situaci zbitý mladík.

Ležel v krvi pod vodou. Furt ho kopali, mlátili, strašný,” prozradila matka, jíž se mladík zastal. “Viděl jsem zkrvavený obličej toho chlapce. Snažil jsem se mu pomoct. Viděl jsem, že mu teče krev z oka, nosu a ze rtu. Zastavoval jsem mu krvácení a mezitím přijela městská policie,” uvedl pro agenturu JV Press plavčík.

25letý David se z napadení ještě vzpamatovává. “Mám prokopnutá žebra, na pravé ucho neslyším, oko mě pobolívá, mám vlastně sešitou pusu zevnitř, tady vlastně jsem měl díru skrz do tváře, hlava mě bolí, občas mám i mdloby. Já jsem pak odcházel do záchranky, a ještě na mě ukazovali, že dostanu ještě a že jsem mrtvý chlap,” svěřil se televizi mladík.

Na místo přijely hlídky městské a státní policie, která si případ převzala. Pět mužů a jedna žena jsou podezřelí z trestného činu výtržnictví,” uvedla pro server iDNES.cz policejní mluvčí Ludmila Světláková. Vyšetřovatelé však čekají na lékařskou zprávu, kvůli které by mohli rozšířit trestní kvalifikaci i na ublížení na zdraví.

Zprávy - další články

Doporučujeme