Další oblíbený seriál se blíží ke svému konci: Producentka Slunečné prozradila, jak dlouho ještě poběží

25. února 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Seriál Slunečná se blíží ke konci. (Foto: archív TV Prima)

Jeden z dalších oblíbených seriálu se blíží ke svému konci. Slunečná se tak nezařadí k formátu nekonečných seriálů. O konci promluvila v jednom z rozhovorů producentka Lenka Hornová. Diváci se ale zatím podle ní nemusí bát. Informoval o tom server eXtra.cz.

Seriál z venkovského prostředí chytil za srdce mnoho českých diváků. Slunečná se tak stala fenoménem a několikrát porazila i oblíbenou, dlouhá léta vysílanou Ordinaci v růžové zahradě 2. Tento týden ale její šéfproducentka hrané tvorby Lenka Hornová oznámila, že seriál je u konce. Zpráva tak zasáhla mnoho fanoušků.

Seriál s jasným začátkem a koncem

Od zrodu seriálu všichni věděli, že se nebude stoprocentně jednat o nekonečný seriál. Všichni herci podle informací serveru eXtra.cz mají ve smlouvě uveden jasný termín ukončení této seriálové éry. 

Dobrá zpráva je, že seriál letos určitě neskončí. Slunečná poběží ještě minimálně rok, uvedla šéfproducentka pro server. Po skončení, ale TV Prima chystá pro své diváky nový projekt. O co se bude jednat zatím Hornová neprozradila, a tak si na novinku budeme muset všichni ještě rok počkat.


Zprávy - další články

Doporučujeme