Dát jim přes papulu! Turisté ve Slovenském ráji předbíhali děti, pěkně to od lidí schytali

25. července 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Video ze Slovenského ráje obletělo sociální sítě a pobouřilo desítky lidí. Na záběrech je vidět trojice mužů, která předbíhá dav turistů, kteří stoupají po žebříku.

Suchá Belá je jednou  z nejnavštěvovanějších oblastí ve Slovenském ráji, jak je zřejmě vidět ze záběrů na videu, které sdílela uživatelka na Facebooku. Jak mnozí poukázali, trojice ohrozila ostatní turisty, kteří stoupali po skále na žebříku. Mezi nimi bylo i několik dětí.

Zveřejnil(a) Andrea Beneová dne Úterý 23. července 2019

 

Zveřejnil(a) Andrea Beneová dne Úterý 23. července 2019

Záběry vyvolaly rozzlobené reakce v sekci komentářů. “Tak uz som nieco presiel, aj po tomto rebriku, ale toto som este nevidel… hore im dat vsetkym riadne po papuli, bez rozdielu narodnosti, hovada…,” uvedl jeden z komentujících.

 

Zveřejnil(a) Andrea Beneová dne Úterý 23. července 2019

“Je to ostuda!!! Kdyby sjel, smete další, machýrek posraný. Divím se ale, nakolik jsou lidé distancovaní, že jim nikdo nic neřekl. Nelze prece tolerovat tak bezohledne a nebezpecne chovani,” uvádí další.

Někteří si však povšimli i dalších prohřešků na videu, které se netýkají jen trojice uspěchaných turistů. “Za celé toto, čo je tam natocene, by si všetci zaslúžili … trojica debilov, otec s dieťaťom na chrbte, osem ľudí naraz na jednom rebriku, šľapky na nohách … toto už nie je turistika. To je ľudská debilita.”

Zprávy - další články

Doporučujeme