Dcera Zuzany Čaputové má ambice na modeling. Poslanec Taraba se tomu veřejně vysmál

20. října 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Zuzana Čaputová s dcerou Emmou. (Foto: se souhlasem Zuzana a Emma Čaputová)

Dcera slovenské prezidentky Zuzany Čaputové je známá tím, že rozbíhá svou modelingovou kariéru. Na poslední přehlídce Fashion LIVE 2021 předváděla Emma pro Borise Hanečku, který navrhuje šaty právě pro její matku. Bohužel po tom, co o ní všechna média psala, že je krásná a na mole jen zářila, slovenský poslanec Tomáš Taraba využil jednu z fotografií k politickému boji a dceři Čaputové se na sociálních sítích vysmál.

Podle tuzemských médií je Emma díky svým krátkým vlasům a mateřskému znaménku na tváři výjimečná a po takových lidech právě modelingový svět doslova prahne. Mladší dcera slovenské prezidentky má téměř dokonalé míry 88-61-89 a s výškou 175 centimetrů má pro svět modelingu opravdu obrovské ambice.

View this post on Instagram

A post shared by Emma (@emma_caputova)

V úterý dopoledne se ale na sociálních sítích objevil příspěvek politika ze strany ŽIVOT Tomáše Taraby, který si z dcery Čaputové udělal legraci. Po včerejším dni víme, že máme na Slovensku novou top modelku,” napsal na facebook Taraba a připojil k tomu fotku Emmy z přehlídky. V ten moment ale netušil, že tímto statusem narazí na pomyslné dno.

Na to reagovala ještě ten den slovenská prezidentka a především matka na svém facebookovém profilu. Útok na politika nebo političku přes jeho děti je politické dno. Poslanec Taraba by se o moji dceru nikdy nezajímal, kdyby to nesouviselo s mojí funkcí. Lidské zlobě a hlouposti musím v životě čelit, ale moje děti z toho vynechte,” uvedla Čaputová.

Později na to opět reagoval videem Taraba, který tvrdí, že média jeho status vytrhla z kontextu a že nic špatného na sociální síť nenapsal. “To nejsou moje slova,” uvádí a dodává, že to považuje za šikanu ze strany slovenských médií. Média dnes ukázala, jak fungují. Vymyslí si příběh odtrhnutý od reality a vymývají s ním lidem mozky,” dodal politik. Přesto mnoho lidí ho přímo pod jeho prvním statusem odsoudilo a zdůraznilo, že šlápl opravdu vedle.


Zprávy - další články

Doporučujeme