Děsiví klauni terorizují USA: Straší lidi, děti lákají do lesa! VIDEA jen pro silné povahy

8. října 2016·Zprávy·Redakce

V USA propuká klaunofóbie! V ulicích některých městech, na silnicích, na krajích lesů a parků se v posledních týdnech objevují klauni, kteří ale nemají pobavit, nýbrž vyděsit k smrti.

Záhadní, ale především děsiví klauni v posledních týdnech terorizují Američany. Že se před Halloweenem objevují šprýmaři v maskách, je v USA obvyklé, ovšem letos tamní média hovoří o hotové epidemii.

První případ, který americká média zveřejnila, pochází z letošního srpna. V Jižní Karolíně lidé maskovaní jako klauni strašili v lese u města Greenville. Děti lákali do lesa, obyvatelům v noci bouchali na dveře. Situace dokonce došla tak daleko, že školy rušily odpolední vyučování, protože děti se bály chodi domů bez doprovodu. Žádného klauna ale policie při činu nechytila.

Klaunů však začalo přibývat a objevovali se i v jiných městech. Třeba v Oklahomě minulý týden jeden klaun napadl muže venčícího psa. Klauni se objevili i v New Yorku, Texasu nebo Kalifornii.

Jenže veškerá sranda už dávno skončila a lidé zuří. Mají strach o sebe a své děti. Obzvlášť pak ve chvíli, kdy se začali objevoval klauni s mačetami a pálkami v rukou. Některé lokální policejní stanice už dokonce žádají, aby se do věci zapojila FBI. Očekává se, že epidemie klaunů vyvrcholí na Halloween. 

Podívejte se na sestřih nejděsivějších klaunů, kteří terorizují Američany:

A tohle je už jak z hororu:

 

Zprávy - další články

Doporučujeme